Се прикажуваат сите 14 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1411 CXW

3690 ден со ДДВ
Максимална моќност: 1.400 W Моќ на всисување: 275 W Волумен на вреќичката: 2 l Дијаметар на цевката: 32 mm Должина на телескопската цевка: 88 cm Должина на приклучен кабел: 5 m SoftStart тивко палење на моторот

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1615 CXR

4290 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 1.600W
Моќ на всисување: 330W
Волумен на вреќичката: 2l
Телескопска цевка
Максимален досег: 15m
24532

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 1821 PSWBU

5090 ден со ДДВ
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Телескопската цевка: 80 cm
1 Хепа филтер
SoftStart тивок моторот
Индикатор за полна вреќичка
Должина на кабел: 5 m
Моќност: 1.800 W
22100

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2021 PSBKBU

5590 ден со ДДВ
SoftStart тивок мотор: 2.000 W
Моќ на всисување: 390 W
Број на додатоци: 1/Хепа филтер: 1
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска 80 cm
Материјал на цевката: Метал
Должина на кабел: 5 m
21961

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2321 GPLW

7649 ден со ДДВ
Мотор G.FORCE: 2300 W/SOFT START
Моќ на всисување: 470 W
Волумен на вреќичката: 3 L
Хепа филтер: 1/Ниво на филтрација: 9
Телескопска цевка: Алуминиум
Четка XpandZone/Додатоци: 3
Работен опсег со радиус: 8 m
22252

ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE VC 2421 ECW

7490 ден со ДДВ
Максимална моќност: 2400 W
Моќ на всисување: 500 W
SoftStart тивко палење на моторот
Број на додатоци: 3/Хепа филтер
Вреќички 3L: Платнена 1/Хартиени  2
Индикатор за полна вреќичка
Телескопска цевка: 90cm/Кабел: 7m
25836

ПРАВОСМУКАЛКА MAX DOMINO W006R

3869 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Должина на кабел: 5m
Контрола на брзината: Електронска
Телескопска цевка: Нерѓосувачки челик
Филтер: Сунѓерест филтер
Додатоци: 3
Платнена кеса
13485

ПРАВОСМУКАЛКА PANASONIC MC CG524WC79

8599 ден со ДДВ
Mоќност на моторот: 1400 W
ХЕПА филтер
Електронска контрола
Метални телескопски цевки
Ергономска рачка
13105

ПРАВОСМУКАЛКА SAMSUNG VCC4135S37

4399 ден со ДДВ
Моќност: 1600W
Вшмукувачка моќ: 320W
Индикатор за полна кеса
Платнена кеса: 3L
Cyclone филтер

14928

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7035

4999 ден со ДДВ
Мотор S POWER: 750 W
Капацитет на вреќичка: 2 L
Индикатор за полна вреќичка
Kабел: 5 m/Работен обсег: 8 m
Вклучени 2 микрофибер ќесички,
со 4 слојна заштита
Хепа филтер: 13 слоен
Нивоа на филтрирање: 6
16998

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7044 “S POWER FOCUS”

4699 ден со ДДВ
Екстра моќен мотор: “S POWER FOCUS”
Усисна моќ: 700W/Тивок мотор: 74 db
Капацитет на вреќичка: 3L
Должина на црево: 180cm
Метална телескопска цевка: 81cm
Должина на кабел: 6m/Работен опсег: 9m
Хепа Филтер: 13 слоја/Филтрирање: 6 нивоа
24073

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7045

5999 ден со ДДВ
Мотор S POWER: 750 W
Капацитет на вреќичка: 3 L
Индикатор за полна вреќичка
Kабел: 6 m/Работен обсег: 9 m
Вклучени 2 микрофибер ќесички,
со 4 слојна заштита
Хепа филтер: 13 слоен
Нивоа на филтрирање: 6
16999

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7046

3999 ден со ДДВ
Влезна моќност: 750 W Капацитет на вреќичка: 3 L Филтер: HEPA 13 Tелескопска цевка: 180 cm XL премиум црево Ниво на бучност: 74 dB Голем работен радиус од: 9 m
18581

ПРАВОСМУКАЛКА SEVERIN BC 7055

5509 ден со ДДВ
Моќност: 750W Вклучени 2 микрофибер ќеси: 4L Индикатор за полна вреќичка Нивоа на филтрирање: 6 HEPA Филтер со 14 нивоа Должина на кабел: 6 m Опсег на работа: 9 m Телескопска цевка/Додатоци: 3
18582