Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

КЛИМА TESLA TT35XC1-12410B ON/OFF

18990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3520/3700W Коефициент SEER/SCOP: 3.12W/3.51W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -7 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h Скриен ЛЕД дисплеј/Смарт сензор/Турбо режим Само-дијагностика/Функција за самочистење/Анти-Фунги