Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

ОДВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ TESY DHF20CEL

14289 ден со ДДВ
Одвлажнување: 20L/24h/30°C Работна температура: 5°C - 35°C Резервоар за вода: 4L Проток на воздух: 180 m³/h ЛЕД дисплеј/24 часовен тајмер Сензор за влажност Автоматско исклучување Индикатор за полн резервоар Препорачана површина: 20-30 m²
802598