Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА BARIER EKSTRA ORNAMENT

750 ден со ДДВ
1 филтер = 350L вода
Капацитет: филтриран-1.1л/вкупно-2.5л
Безбеден за перење во машина за садови

БОКАЛ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ ВОДА BARIER GARDEN NEO ПОРТОКАЛОВ

990 ден со ДДВ
1 филтер кој трае двојно повеќе = 340L вода
Спречува таложење на каменец во апаратите како ел. бокал
еспресо апарат
пегла и сл.
Индикатор за промена на филтер
Капацитет 1,9л
Филтрира вода од: хлор
органски и неоргански нечистотии
пестициди
нафтени производи
олово
жива
бакар
бензен
кадмиум
хлороформ.
Материјал: пластика