Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

АВТО ЗАСИЛУВАЧ ПОЈАЧАЛО KAC-PS702EX

5109 ден со ДДВ
Можност за вчитување: 2Omega
Излезна моќност: 500W
Номинална моќност: (4Omega) 70Wx2
Премостена моќност: (4Omega) 170Wx1
Нископропусен филтер
Сигнал со сензорот/Странични терминали
Димензии 230x56x167mm/Тежина 1.4kg
20215

АВТО ЗВУЧНИЦИ KENWOOD KFC-E6965

2859 ден со ДДВ
Moќност: 400W
3-way speaker sistem
50mm Tweeter
12mm Super Tweeter
Фрекфенција: 80Hz-22.000Hz
Осетливост: 92dB
Импеданса: 4Omega,

16247