Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC5

1859 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: DC output: 9V 1A AC input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN port x3/WAN port x1 Индикатори-System

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC6

2099 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: output: 9V 1A input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN 5G/WAN 2.4 Индикатори-System

РУТЕР TENDA AC SMART DUAL BAND 1200MBPS AC8 W-4

2299 ден со ДДВ
Двојна фрекфенција: 2.4GHz/5GHz Меморија-8mb/RAM-64mb DDR2 SDRAM Антена: 4x5dBi/WiFi on-off копче Моќност: output: 9V 1A input: 100-240V-50/60Hz, 0.2A Влезови LAN port x3/WAN port x1 Индикатори-System

РУТЕР ТЕНДА SVIC 8 PORTI 10-100 S108

549 ден со ДДВ
Wireless брзина: до 300Mbps 8x 10/100 Mbps порти 8x LED индикаторите Поддржува 10/100M full duplex Режим за складирање и препраќање Поддржува поврзување со IP-камера Plug-and-play без конфигурација