Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

МОНИТОР 27″ AOC 27G2U/BK

15299 ден со ДДВ
Големина на екран 27" (1920x1080)
Тип на панел на екран: IPS
Backlight WLED
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 1ms; Формат: 16:9
Осветлување: 250 cd/m2; VESA 100x100
Звучници: 2Wx2; HDMI 1.4 x2; USB 3.0 x4;
DisplayPort 1.2 x1; headphone 3.5mm;
800626

МОНИТОР AOC 27″ B2DA

10599 ден со ДДВ
Големина на екран 27″ (1920×1080)
Тип на панел на екран: Prime FHD
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 4ms
Контраст 1000: 1
Осветлување: 250 cd/m2
Звучници:2Wx2/HDMI 1.4x1
26302

МОНИТОР AOC 27″ Q27T1

18999 ден со ДДВ
Големина на екран: 27″(2560x1440)QHD
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 75Hz
Време на одзив: 5ms
Контраст 1000: 1
Осветлување:350cd/m2
HDMI 1.4x2/DisplayPort 1.2x1
802205

МОНИТОР PHILIPS 27″ 2E1GAJ/00 VA

14599 ден со ДДВ
Големина на екран 27″ (1920×1080)
Тип на панел: VALCD FHD Prime
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 4ms
Контраст 3000
Осветлување: 650 cd/m2
DisplayPortx1/HDMI(digital,HDCP)

26303

МОНИТОР PHILIPS 27″ 3V7QDSB-00

8995 ден со ДДВ
Големина на екран 27″ (1920×1080)
Тип на панел: IPS FHD
Брзина на освежување: 60Hz
Време на одзив: 4ms
Контраст: 1000:1
Осветлување: 250 cd/m2
HDMI Audio Out,VGA,DVI-D HDMI

25495

МОНИТОР PHILIPS 27M1N3500LS/00

15999 ден со ДДВ
Големина на екран: 27″(2560x1440)QHD
Тип на панел: IPS технологија
Брзина на освежување: 144Hz
Време на одзив: 4ms/Контраст 4000: 1
Осветлување:250cd/m2/Сила на звук:2x5W
Audio 1x3.5/HDMI 2.0x2/DisplayPort:1.4x1
Pixel: 108.79 PPI/16:9
802214