Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ТВ ЛЕД NEO 50VUS 920 4K SMART LED TV

21419 ден со ДДВ
Димензија на екран: 50″/127cm, 1400HZ Cmp Резолуција на екран: 4K UHD (3840×2160) Processor Quad Core/SAMRT TV/Android Дигитален тјунер: DVB-T/T2/DVB-C Приклучок: WiFi/HDMIx3/USB×1/CI+ Звучна моќност 20W: 2 x 10 W VESA standard: 200 × 200
802691

ТВ ЛЕД PANASONIC TX 50″ HX580E

27995 ден со ДДВ
Димензија на екран: 50″/127cm
Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
(OS) My Home Screen 5.0
SAMRT TV
Дигитален тјунер: DVB-T2/C/S2
Приклучок: WiFi/HDMIx4/USB×2/LAN/PC
VESA standard: 200×200
800238

ТВ ЛЕД PANASONIC TX-50JX800E ANDROID HDR 4K

32249 ден со ДДВ
Димензија на екран: 50″/127cm
Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
HCX Processor/SAMRT TV/Android
Дигитален тјунер: DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Приклучок: Bluetooth 8/WiFi/HDMIx3/USB×2
Звучници 20 W: 2 x 10 W
VESA standard: 200 × 200
801192

ТВ ЛЕД SCHNEIDER 50SL90 UHD 4K AND.11

21319 ден со ДДВ
UHD SMART LED TV
Димензија на екран: 50″/127 cm
Резолуција на екран: (3840×2160)
Оперативен систем: Android 11
Дигитален тјунер: DVB-T/C/T2
Приклучок: 2x HDMI
USB 2.0,
Вграден Wi-Fi
801133

ТВ ЛЕД TCL 50″ P715

31119 ден со ДДВ
Димензија на екран: 50″/126cm
Резолуција на екран: 4K (3840×2160)
Процесор: ARM Cortex-A55
Оперативен систем (ОS): Android TV
Дигитален тјунер: DVB-T2/C/S2
Приклучок: HDMI 3x2.0b/USB 2×2.0
VESA standard: 400×200
26260

ТВ ЛЕД TCL 50″ P725

29995 ден со ДДВ
Резолуцијa:49.5″127cm(3840×2160)4K UHD
Оперативен систем: Android 11
Процесор:4-јадрен ARM CortexA55 1300MHz
RAM: 2 GB / Меморија: 16 GB
Дигитален тјунер: DVB-T/T2/C/S/S2
LAN/WiFi/Bluetooth 5.0/USB/HDMI 2.0 x3
VESA standard:200×300/Refresh rate:60Hz
800674

ТВ ЛЕД VIVAX A SERIES 50UHD10K

17999 ден со ДДВ
Димензија на екран: 50″/127cm Резолуција на екран: UHD 4K(3840×2160) Меморија: RAM 2 GB/ ROM 8 GB Оперативен систем (ОS): Android 11 Дигитален тјунер: DVB-T2/C/S2 Приклучок: HDMI 3/USB 2/VGA 1/WiFi/Cl+ Звук: 16W/VESA standard: 300×200
802487

ТВ ЛЕД VOX 50″ WOS315B Smart UHD

21999 ден со ДДВ
Големина на екран: 50″ (127cm)
Резолуција: 4K (3840x2160)
Оперативен систем: Smart webOS 5.0
Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
Фреквенција на панелот: 60 Hz
Приклучок: USBx2/HDMIx3/WiFi/Bluetooth
VESA standard: 200×200
800414

ТВ ЛЕД VOX LED 50″ ADWD1B Smart UHD

18879 ден со ДДВ
Големина на екран: 50″ (127cm)
Резолуција: 4K (3840x2160)
Оперативен систем: Smart webOS 5.0
Систем на дигитален сигнал: DVB-T2/C/S2
Фреквенција на панелот: 60 Hz
Приклучок: USBx2/HDMIx3/WiFi/Bluetooth
VESA standard: 400×200
800413