Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА TESLA TT35XC1-12410B ON/OFF

15990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3520/3700W
Коефициент SEER/SCOP: 3.12W/3.51W
Проток на воздух: 350/550 m³
Работна температура: -7 до 43°C
Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h
Скриен ЛЕД дисплеј/Смарт сензор/Турбо
Само-дијагностика/Самочистење
801597

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WFL-140714B

16999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 16 Голем LCD екран/Брзо перење 15 Одложено перење до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59,5x85x49,5 cm
803388

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2B

16999 ден со ДДВ
Мотор: INVERTER
Капацитет на перење: 7 kg
Број на програми: 15 програми
Број на вртежи во минута: 1200 rpm
Систем за препознавање на дефекти
Сигурносно заклучување
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802346

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ CANDY CSOE C9DG-S

17999 ден со ДДВ
Кондензациска сушара: 9 kg Број на програми: 20/SmartPro Волумен на барабанот: 125 l Одложен почеток: 24 h ЛЕД дисплеј/Светлосен индикатор Wi-Fi/Bluetooth hOn апликација Димензии (ШxВxД): 596x850x585 mm
803641

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DNE8B/G

27549 ден со ДДВ
Кондензациска сушара: 8 kg Број на програми: 16 LED дисплеј/Одложен старт Систем против гужвање AntiCrease Сензор на влажност/Звучен сигнал Предупредување за полн сад за кондензатот Димензии (ШхВхД): 600 x 850 x 625 mm
802651

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ VOX TDM 705 TQ

17949 ден со ДДВ
Кондензациска сушара
Капацитет: 7 kg
Број на програми: 15
Тип на дисплеј: ЛЕД
Приказ: Индикатор
Димензии (ШxВxД): 596x845x563 mm
Ниво на бучавата: 65 dB
800282