Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDIN 38521 Q

23999 ден со ДДВ
Број на комплети: 15 Број на програми: 8 LED дисплеј Одложен почеток до 24h Програма: Clean & Shine/Water Safe: Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm
802608

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DWB-450952C

15690 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 9 Број на програми: 5 Функции за заштеда на ел.енергија: 2 Екран: LED сигнализација Индикатор со звучен сигнал/Тајмер Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 448 x 871 x 550 mm
803449

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DWB-601252C

16190 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 12 Број на програми: 5 Функции за заштеда на ел.енергија: 2 Екран: LED сигнализација Индикатор со звучен сигнал/Тајмер Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 598 x 815 x 550 mm
803448

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7512XAW

17999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Дисплеј: ЛЕД дисплеј Технологија на пареа Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
801688

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VIVAX WDF1408D616BS

23999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 8 kg Капацитет на сушење: 6 kg Број на програми за перење: 6 Број на програми за сушење: 10 Број на вртежи во минута: 1400 rpm Можност за одложен почеток 24 часа Димензии (ШxВxД): 595x850x475 mm
803645

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26020 WQ

22999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 LED дисплеј/Одложен старт: 24h Максимална температура: 70 °C Fast+ 3 пати побрзо чистење Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
802744

МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DW-45942B

15990 ден со ДДВ
Капацитет: 9 комплети Број на програми: 4 Екран: LED сигнализација Програма за брзо перење Заштита од прелевање на вода Индикатор за завршена програма Димензии (ШxВxД): 448 x 845 x 600 mm
803419

ФРИЖИДЕР BEKO RCNA 406 E40 ZXBN

32999 ден со ДДВ
Систем за ладење: NeoFrost Нето капацитет: 362 L Капацитет на фрижидерот: 253 L Капацитет на замрзнувачот: 109 L Капацитет на замрзнување: 5kg/24h Аларм за отворена врата Димензии: 202.5 x 59.5 x 67 cm
803123

ФРИЖИДЕР SAMSUNG RB34T652ESA/EK

34999 ден со ДДВ
Нето запремнина: 331 L/TOTAL NO FROST Капацитет на ладење: 13 kg/24h Дигитал ИНВЕРТЕР мотор 20 год. гаранција LCD дисплеј/LED oсветлување/Аларм Диспанзер за вода со BPA FREE Aвтономен режим на работа: 18h Димензии (ВxШxД): 1853x595x658 mm
802917