Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР FAVORIT RF 263 N

11999 ден со ДДВ
Нето капацитет: 213 L Капацитет на ладилникот: 171 L Капацитет на замрзнувачот: 42 L Прилагодливи стаклени полици Полици на врата во ладилник: 3 Фиока во ладилник: 1 Полици во замрзнувач: 1 Димензии (ШхВхД): 540 х 1440 х 570 mm
23851

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VIVAX CF 174LF S

17599 ден со ДДВ
Систем за ладење: LowFrost Вкупен нето капацитет: 174 l Нето на фрижидер: 115l/На замрзнувач: 59l Број на полици во фрижидерот: 3 Број на полици на вратата од фрижидер: 3 Број на фиоки во фрижидерот: 1 Број на фиоки во комората: 2 Димензии (ШхВхД): 47 x 150 х 51 cm
803297

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VIVAX CF259LFW

16990 ден со ДДВ
Технологија за ладење: Low Frost Вкупен нето капацитет: 262 L Нето волумен на ладење: 197 L Нето волумен на замрзнувачот: 65 L ЛЕД осветлување во фрижидерот Механичко управување Димензии (ШхВхД): 545 x 1800 х 580 mm
804016

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VIVAX DD207 S

13390 ден со ДДВ
Вкупен нето капацитет: 204 l Нето на фриждер: 163l/На замрзнувач: 41l Број на полици во фрижидерот: 3 Број на полици на вратата од фрижидерот: 3 Број на фиоки во фрижидерот: 1 Број на полици во комората: 1 Димензии (ШхВхД): 55 x 143 х 55 cm
803847

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VIVAX DD207 SL

12999 ден со ДДВ
Вкупен нето капацитет: 204 l Нето на фриждер: 163l/На замрзнувач: 41l Број на полици во фрижидерот: 3 Број на полици на вратата од фрижидерот: 3 Број на фиоки во фрижидерот: 1 Број на полици во комората: 1 Димензии (ШхВхД): 55 x 143 х 55 cm
803298

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР VIVAX DD207EW

11999 ден со ДДВ
Вкупен нето капацитет: 204 l Нето на фриждер: 163l/На замрзнувач: 41l Број на полици во фрижидерот: 3 Број на полици на вратата од фрижидерот: 3 Број на фиоки во фрижидерот: 1 Број на полици во замрзнувачот: 1 Димензии (ШхВхД): 55 x 143 х 55 cm
804203

ФРИЖИДЕР VIVAX CF 174LF W

15990 ден со ДДВ
Систем за ладење: LowFrost Вкупен нето капацитет: 174 l Нето на фрижидер: 115l/На замрзнувач: 59l Број на полици во фрижидерот: 3 Број на полици на вратата од фрижидер: 3 Број на фиоки во фрижидерот: 1 Број на фиоки во комората: 2 Димензии (ШхВхД): 47 x 150 х 51 cm
803224

ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ VIVAX CFR249

13690 ден со ДДВ
Нето волумен на замрзнувач: 249 l Конвенционално ладење/Механичка контрола Работна температура од -18°C до -24°C Прилагодување на температурата: 8°C до 2°C Kорпи во замрзнувачот: 2 Напојување: 220-240 V Димензии (ШхВхД): 985 х 850 х 600 mm
803873