Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARA 7.0 BLACK 26″

7699 ден со ДДВ
Метален рам 15"
Висококвалитетни гуми Wanda 26"x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери

ВЕЛОСИПЕД CORRADO SHIMANO 26” BLACK BLUE

13192 ден со ДДВ
Големина на тркала: 26" Лесен метален рам: 19" Висококвалитетни гуми Compass 26" Менувач преден и заден Shimano 21 speed Rapid Fire Tourney Index EF500 + Shimano Алуминиумски рачки за кочници Vader Sport-S седиште со М6 Qick Release Дупли алуминиумски бандажи Предна и задна диск кочница Средна осовина со затворен касетен систем Метални педали со лагери

ВЕЛОСИПЕД MAX AGRESSOR 8.0 26” BLACK

8394 ден со ДДВ
Метален рам 20" Висококвалитетни гуми 26"×1.95 Метални рачки за кочници Vader седиште со М6 Qick Release Алуминиумски бандажи V-brake метални кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Среден потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX AGRESSOR 8.0 26” SILVER

8394 ден со ДДВ
Метален рам 20″ Висококвалитетни гуми 26″×1.95 Метални рачки за кочници Vader седиште со М6 Qick Release Алуминиумски бандажи V-brake метални кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Среден потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARA 8.0 26” WHITE

9093 ден со ДДВ
Метален рам 15" Висококвалитетни гуми Compass 26"×1,95 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX CAMARO 8.0 26” BLACK

9093 ден со ДДВ
Метален рам 15" Висококвалитетни гуми Compass 26"×1,95 Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release Дупли алуминиумски бандажи V-brake Алуминиумски кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire) Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Заден Потпирач

ВЕЛОСИПЕД MAX ROSSO-R 8.0 26” BLACK

8394 ден со ДДВ
Метален рам 19" Висококвалитетни гуми 26"×1.95 Метални рачки за кочници Vader седиште со М6 Qick Release Алуминиумски бандажи V-brake кочници Средна осовина со затворен касетен систем Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Полу метални педали со лагери Среден потпирач