Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO B3WF U 7744 WB

25999 ден со ДДВ
ProSmart Inverter мотор Капацитет: 7 kg/Програми: 15 Вртежи: 1400 min Дигитален дисплеј Функција на пареа/Fast+ Заштита од прелевање Поврзување: Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 49.6 cm
803120

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 7511D XWW

18999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 7 kg Вртежи: 1000 врт./min Број на програми: 15 AquaWave drum технологија Одложен почеток/Child Lock Ниво на бучава: 64/74 dB Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 49 cm
802753

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 7722 XW0

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Број на вртежи: 1400/min Тип на дисплеј: LED Димензии (ШхВхД): 49 x 84 х 60 cm
800925

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7512XAW

17999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Дисплеј: ЛЕД дисплеј Технологија на пареа Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
801688

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7536XA

21599 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР ProSmart Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Вид на дисплеј: Дигитален Поврзување: HomeWhiz Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
25392

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 74 AS

24999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 16 Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
801934

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI72SCS

16999 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Енергетска класа: A Капацитет за перење: 7 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Тип на екран: LED дисплеj Одложен почеток  до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59.5 x 84.5 x 45 cm
802380

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI74A

21490 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive ЛЕД дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Број на програми: 16/Брзо 20-минути Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Старт-Пауза/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600x850x545 mm
803267

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ KONCAR PR107 AT01 7/1000

15700 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Температури °C: 20-30-40-60-90 Одложен почеток/Старт-Пауза LCD дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Димензии (ШхВхД): 597 x 845 x 497 mm
803764

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW70T4040EE1LE

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа:А+++ Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Eco Bubble: Перење со активна пена Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
801549

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WFL-140714B

16999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 16 Голем LCD екран/Брзо перење 15 Одложено перење до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59,5x85x49,5 cm
803388

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WTL-120715B

19690 ден со ДДВ
Горно полнење/Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Одложен почеток: 3/6/9 часа Старт-Пауза/Безбедносна брава Кратките програми: Rapid 45/Quick 15 Димензии (ШxВxД): 400 x 875 x 610 mm
803412

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VOX WDM1257-T14FD

23999 ден со ДДВ
Капацитет за: перење 7kg/сушење 5kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
LED дисплеј/Одложен почеток 23h
Звучен сигнал/Заштита од прелевање
Препознавање на дефекти/Aqua-logic
Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm
801558

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++
ИНВЕРТЕР мотор
Капацитет: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
Aqua-logic систем
Приказ: Индикатори
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 527 mm
25228

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ BEKO DF 7412 PA

25999 ден со ДДВ
Сушара со топлотна пумпа А++ Капацитет на сушење: 7 kg Број на програми: 15 Индикатори/Звучен сигнал за крај Дигитален дисплеј/ChildLock Сензор за сушење: OptiSense Димензии (ШхВхД): 597x846x508cm
800305

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ BEKO DU 7112 PA1

20499 ден со ДДВ
Капацитет на сушење: 7 kg Број на програми: 15 Тип на дисплеј: Дигитален Сензор за сушење: OptiSense AquaWave технологија/Child Lock Индикатори за вода/полн резервоар Димензии (ШхВхД): 59.7 x 84.6 x 56.8 cm
802793

МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE DNE7B

23990 ден со ДДВ
Кондензациска машина за сушење: 7 kg Предупредување за полн сад Број на програми: 16/LED дисплеј Старт-Пазуза/Одложен почеток Систем против гужвање AntiCrease Сензор за влажност/Звучен сигнал Димензии (ШхВхД): 600 x 850 x 625 mm
803763