Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 9 24 36

РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА GORENJE MVC 72 FW

2790 ден со ДДВ
Моќност:55W
Користење: мокро и суво
Бежична употреба
Волумен на садот за прав:0,4L
Користење при полна батерија:14 min
Тежина: 0,7 kg
25138

РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА MAX HVC-055

1599 ден со ДДВ
Максимална моќност: 55 W Капацитет на садот: 400 ml Филтер кој лесно се чисти Должина на кабел за полнење: 3m Напон: 7.4 V/Додатоци: 3 Адаптер за полнење 2 четки и црево
801520

РАЧНА ПРАВОСМУКАЛКА ЗА АВТОМОБИЛ MAX HVCC-060

899 ден со ДДВ
Максимална моќност: 60 W Капацитет на садот: 400 ml Филтер кој лесно се чисти Должина на кабел за полнење: 3m Напон: 12 V/Додатоци: 3 Адаптер за полнење во кола 2 четки и црево
801519