Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH12QD-S6DBB2A/I-TWH12YD-S6DBA2A/O

53990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3530/4200W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 350/800 m³ Работна температура: -30°C до 52°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801238

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH18QE-S6DBB2B/I-TWH18ACE-S6DBA1A/O

73990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5300/6200W Коефициент SEER/SCOP: 7.5W/5.1W Проток на воздух: 1.200 m³ Работна температура: -30°C до 52°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801239

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F

29990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3510/3810W Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.1W Проток на воздух: 700 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801036

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH18AFD K6 DNA5I/TWH18AFD K6 DNA2I/OI

46990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6100/6600W
Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.2W
Проток на воздух: 850 m³
Работна температура: -25 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.9L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо
Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801684

КЛИМА TOSOT MUSE EXTREME LCLH TWH24AFE-K6DNA5I/I-TWH24AFE-K6DNA2I/O

66990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 7100/7800W Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.2W Проток на воздух: 1.250 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801148

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O

25990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3200/3400W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W Проток на воздух: 590 m³ Работна температура: -20°C до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801236