Се прикажува 1–24 од 31 резултат

Прикажи 9 24 36

USB ПОЛНАЧ (050682)

669 ден со ДДВ
Вкупно полнење на моќност: 2.1 А
Универзален приклучок за во автомобил
Приклучоци: 2 x USB
Напон: 12 V
800965

АГОЛЕН ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ (694502)

3249 ден со ДДВ
Должина на кабел: 2 m
Број на гнезда: 3
Моќност: 3680 W
Напон: 220 V
Приклучоци 15 W:
1 x USB Type-A
1 x USB Type-C
800977

АГОЛЕН ПРОДОЛЖНИК 4х2Р+Е (694501)

2169 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W
Напон: 220 V
Број на гнезда: 4
Должина на кабел: 1 m
Електрични параметри: 16 ампери
800953

АГОЛЕН ПРОДОЛЖНИК БЕЗ КАБЕЛ (694503)

1679 ден со ДДВ
Број на гнезда: 4
Моќност: 3680 W
Напон: 230 V
Електрични параметри: 16 ампери
Приклучoци со бленда за заштита
800955

ВЕРТИКАЛЕН ИНДУКЦИСКИ СТОЛБ СО WI-FI ПОЛНАЧ (694630)

8789 ден со ДДВ
Индукциски полнач Qi 1000mA
Должина на кабел: 2 m
LED осветлување при полнење
Прекинувач: ON-OFF
Моќност: 3500 W/Напон: 250 V
Број на гнезда: 4
Приклучоци: 2 x USB 2.4 A
800952

ДИМАБИЛНА НОЌНА СВЕТИЛКА СО СЕНЗОР БЕЛА (050676)

739 ден со ДДВ
Материјал: Пластика
Извор на светлина: LED
Мерен систем: Метрички
Контрола на допир
Напон: 240 V
800967

ДИМАБИЛНА НОЌНА СВЕТИЛКА СО СЕНЗОР ЦРНА (050677)

739 ден со ДДВ
Материјал: Пластика
Извор на светлина: LED
Мерен систем: Метрички
Контрола на допир
Напон: 240 V
800966

ПРИКЛУЧНИЦА 2P+Е БЕЗ КАБЕЛ (050199)

169 ден со ДДВ
Материјал: Пластика
Напон: 250 V
Број на гнезда: 1
Приклучок со бленда за заштита
Електрични параметри: 16 ампери
800963

ПРИКЛУЧНИЦА 2Р 6А БЕЛА (050166)

149 ден со ДДВ
Mатеријал: Пластика
Со прстен за извлекување
Електрични параметри: 6 ампери
Агол на приклучокот: Директно
Систем за поврзување: Зашрафен терминал

800974

ПРИКЛУЧНИЦА СО USB (050681)

929 ден со ДДВ
Напон: 5 V
Електрични параметри: 1.5 ампери
Приклучok: 1 x USB
800961

ПРИКЛУЧНИЦА СО ТАЈМЕР 16А (699811)

1299 ден со ДДВ
Напон: 230 V
Број на гнезда: 1
Германски стандард/Заштита од деца
Електрични параметри: 16 ампери
Прекинувач: ON-OFF/24 часовна програма
Чекор на префрлување: 15 мин
Точност на префрлување: 5 мин
800962

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 2X2P+E 2M СО WIFI И USB ПОЛНАЧИ (694506)

4099 ден со ДДВ
Моќност: 2300 W/Напон: 230 V
Број на гнезда: 2
Должина на кабел: 2 m
Безжичен WiFi полнач: 10 W
1 x USB Type-A/1 x USB Type-C
Индукциско полнење/Време на полнење 2ч.
Електрични параметри: 10 ампери
801174

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 1,5М ЦРН (694601)

979 ден со ДДВ
Моќност: 3500 W
Напон: 230 V
Број на гнезда: 3
Прекинувач: ON-OFF
Може да се фиксира со завртки
Приклучок со бленда за заштита
Должина на кабел: 1.5 m
800960

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E 5M BEL (694567)

919 ден со ДДВ
Број на гнезда: 3
Должина на кабел: 5 m
Електрични параметри: 16 ампери
Моќност: 3680 W
Напон: 230 V
801164

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3X2P+E И USB А+C 1,5M (694508)

1989 ден со ДДВ
Должина на кабел: 1.5 m
Број на гнезда: 3
Моќност: 3680 W/Напон: 220 V
Приклучоци со бленда за заштита
LED Прекинувач: ON-OFF
Приклучоци 15 W:
1xUSB Type-A/1xUSB Type-C
801171

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1,5м (694527)

869 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W/Напон: 230 V
Број на гнезда: 3
LED Прекинувач: ON-OFF
Приклучоци со бленда:
2 под агол од 45°/1 под агол од 90°
Должина на кабел: 1.5 m
Може да се фиксира со завртки
800956

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1,5м (694528)

869 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W/Напон: 230 V
Број на гнезда: 3
Прекинувач: ON-OFF
Приклучоци со бленда:
2 под агол од 45°/1 под агол од 90°
Должина на кабел: 1.5 m
Може да се фиксира со завртки
800958

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 3х2P+E 1.5М СО ЗАШТИТА И USB А+C (694512)

1679 ден со ДДВ
Моќност: 3680W/Напон: 220V
Број на гнезда: 3
Приклучоци 15 W:
1 x USB Type-A
1 x USB Type-C
Прекинувач: ON-OFF
Должина на кабел: 1.5 m
800951

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4X2P+E 1,5M ЦРН (694553)

669 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W
Напон: 230 V
Број на гнезда: 4
Должина на кабел: 1.5 m
Електрични параметри: 16 A
Приклучок со бленда за заштита
801721

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 4X2P+E 5M (694569)

1169 ден со ДДВ
Број на гнезда: 4
Должина на кабел: 5 m
Електрични параметри: 16 A
Моќност: 3680 W
Напон: 220 V
801165

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6X2P+E 1,5M (694534)

1459 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W/Напон: 230 V
Број на гнезда: 6
LED Прекинувач: ON-OFF
Приклучоци со бленда за заштита:
5 под агол од 45°/1 под агол од 90°
Должина на кабел: 1.5 m
Може да се фиксира со завртки
801172

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6X2P+E 3M ЦРН (694566)

1279 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W
Напон: 220 V
Број на гнезда: 6
Должина на кабел: 3 m
Електрични параметри: 16 A
Приклучок со бленда за заштита
801169

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6X2P+E3M (694565)

1299 ден со ДДВ
Моќност: 3680 W
Напон: 220 V
Број на гнезда: 6
Должина на кабел: 3 m
Електрични параметри: 16 A
Приклучок со бленда за заштита
801167

ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ 6х2P+E 1.5м (694533)

1449 ден со ДДВ
Моќност: 3500 W/Напон: 230 V
Број на гнезда: 6
Прекинувач: ON-OFF
Приклучоци со бленда:
5 под агол од 45°/1 под агол од 90°
Должина на кабел: 1.5 m
Може да се фиксира со завртки
800954