Се прикажуваат 1–24 од 198 резултати

Прикажи 9 24 36

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ GORENJE SMK 150 W

1550 ден со ДДВ
Моќност на моторот: 150 W Капацитет на садот за мелење: 40 g Копче за моќност: On/off со заштитник Куќиште: Пластика + метал Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик Должина на приклучен кабел: 0.7 m Димензии (ШxВxД): 8.5 × 21.5 × 10.5 cm

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ МЕСО GORENJE MG 1800 SJW

6590 ден со ДДВ
Моќност: 1.800 W Капацитет на мелење: 2.2 kg/min Управување: Механичко Додатоци за мелење: 2 Мелење: Месо/Правење: Сок Куќиште: Пластика + метал Должина на приклучен кабел: 1,3 m

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1210 BK

5690 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 800 W Должина на кабел: 1.2 m Програми: 12 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 4

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1400 E

7990 ден со ДДВ
Дводелен сад за печење Сад кој се отстранува премачкан со слој кој не се лепи Број на садови за печење леб: 2 Број на спатули: 2 Нелеплив слој Големина на лебот: 2 Избор на големина на лебот: 1.000 – 1.400 g Контролно стакло Број на oднапред дефинирани програми: 12 Програма за растење на тестото Осветлена внатрешност Звучен сигнал Функција за одржување на топлината Продолжено печење и по прекин на електрична енергија Копче за вклучување Регулација на запеченоста на кората Информативен екран: LCD дисплеј Син индикатор Автоматска подготовка на тесто Програм за брзо печење Програма за џем Сад за мерење Лажичка за дозирање Гумена подлога на садот за поголема стабилност Книга со рецепти Автоматско исклучување за дополнителна сигурност Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 815 W Должина на приклучен кабел: 1,0 m Димензии (ШxВxД): 40 × 27 × 30,5 cm

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 1600 WG

6490 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 850 W Должина на кабел: 1.1 m Програми: 16 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 3

АПАРАТ ЗА ПРАВЕЊЕ ЛЕБ GORENJE BM 910 WII

4590 ден со ДДВ
Куќиште: Пластика + метал Моќност на грејачот: 550 W Должина на кабел: 1 m Програми: 15 Звучен сигнал LCD дисплеј Додатоци: 3

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 B

1590 ден со ДДВ
Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем

АПАРАТ ЗА ТУРСКО КАФЕ GORENJE TCM 330 W

1590 ден со ДДВ
Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем

АСПИРАТОР GORENJE BHI 611 ES-ЦЕЛОСНО ВГРАДЕН

6290 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 534 x 208 x 300 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 370 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE BHP623E13X

8590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Тип на осветлување: LED Број на филтри: 2 Број на степени на вентилаторот: 3 Максимална бучавост: 68 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 600 x 310 x 305 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 639 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DF6116E

5990 ден со ДДВ
Број на мотори: 2 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 71 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66x39x25 cm Проток на воздух при издув: 550 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE DК63CLI

12595 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 290 W Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Димензии (ШxВxД): 60 × 28 × 50 cm Максимален проток на воздух при издув: 770 m³/h LED осветлување/Куќиште алуминиум/Отстранлив филтер

АСПИРАТОР GORENJE DТ6SY2W

16949 ден со ДДВ
Механичко управување Халогенско осветлување: 2 x 20 W Број на степени на вентилаторот: 3 Пречник на одводното црево: 15 cm Број на филтри: 2 Јачина на моторот: 200 W Димензии: 60 x 43

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3B

5490 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3W

5290 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 67 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 66.2x24.5x37 cm Проток на воздух при издув: 350 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE TH60Е3X

5390 ден со ДДВ
Материјал на куќиште: Алуминиум и стакло Број на мотори: 1 Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Димензии(ШxВxД): 600 x 170 x 306 mm Проток на воздух при издувно функционирање: 350 m3,/h

АСПИРАТОР GORENJE WHC63CLI

14990 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Асинхрон мотор со кондензатор Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Проток на воздух при издув: 650 m³/h Максимална бучавост: 70 dB(A)re1pW Димензии (ШxВxД): 60 × 25 × 50 cm

АСПИРАТОР GORENJE WHI 641E6HGW

14995 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Алуминиум/Активен јаглен Број на филтри: 2 Број на степени: 3 Бучаност: 63 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 60x38x33.5 cm Проток на воздух при издув: 608 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHT6SYB

17990 ден со ДДВ
Приклучна моќ: 266 W Степени на вентилирање: 3 Број на мотори: 1 Број на алуминиумски филтери: 2 Лед осветлување: 2 x 6 W Проток на воздух при издув: 650 m3/h Димензии (ШхВхД): 598×42×456 mm

АСПИРАТОР GORENJE WHU629ES/S

3590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

АСПИРАТОР GORENJE WHU629EW/S

3590 ден со ДДВ
Број на мотори: 1 Филтри: Активен јаглен Број на филтри: 1 Број на степени: 3 Бучаност: 64 dB(A)re1pW Димензии(ШxВxД): 59.6x12.5x46.8 cm Проток на воздух при издув: 200 m³/h

БЛЕНДЕР РАЧЕН GORENJE HBX 1000 XE

3150 ден со ДДВ
DC мотор Тивка работа (SilentPower) Капацитет на садот за мешање и месење: 0,6 l Капацитет на садот за сечкање: 0,5 l Куќиште: Пластика + метал Должина на кабел: 0.8 m Моќност: 1.000 W

БЛЕНДЕР РАЧЕН GORENJE HBX 485 QW

2690 ден со ДДВ
DC мотор Тивка работа (SilentPower) Капацитет на садот: 0.8 l Куќиште: Пластика + метал Должина на кабел: 1 m Моќност: 480 W

БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ GORENJE B 501 LBW

2690 ден со ДДВ
Моќност: 500 W AC мотор Број на брзини: 2 Волумен на садот: 1,5 l Тивка работа (SilentPower)