Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ПЛОТНА VIVAX BH02TVC

6599 ден со ДДВ
Стакленокерамичка плотна Грејни зони: 2/1800 W/1200 W Тип на користење: Дигитално Број на нивоа на моќност: 9 Автоматско безбедносно исклучување Заштита од прегревање, заштита за деца Индикатор за преостанатата топлина Димензии (ШхВхД): 30 х 5,5 х 52 cm
804205

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDMC 32400 TX

8999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Алуминиумска рамка
Моќност: 3000W/Нивоа на моќност: 9
Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W
Тајмер/Автоматско исклучување
Child Lock: заштита за деца
Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm
7978

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CDH30

7999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 3 kW Контрола на допир Индикатор за преостаната топлина Cтепени на регулација 9 нивоа Автоматско безбедносно исклучување Заклучување за деца/Тајмер - 120 мин. Димензии: 288 x 520 x 55 mm
803022

ВГРАДНА ПЛОЧА FAVORIT D2 DOMINO

6999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Контрола на допир Грејни зони: 2 Заклучување заштита за деца Димензии (ШхВхД): 29 x 47,5 x 51 cm
803955

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 322 BSC

11990 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 2.900W
Закосен раб од предната страна
Заклучување заштита од деца
Сигнализација на преостаната топлина
Грејни зони: 1 дупла/1 единечни
Димензии(ШxВxД): 300x50x520mm
21840

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 322 WCSC

12999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плота Закосен раб од предна страна Контрола на допир (TouchControl) Тајмер/Stop&Go (Пауза) Сигнали за топлина/Заштита од деца Димензии(ШxВxД): 30×5.1×52 cm Приклучна моќ: 2.900 W
800058