Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDIS 36020

21999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 Одложен почеток до 24h LED дисплеј/Следач на програма: LedSpot Безбедност на довод за вода: WaterSafe+ Fast+ функција: Краток циклус на перење Димензии (ШхВхД): 44.8 x 81.8 х 55 cm
803058

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ ELECTROLUX EEA12100L

23799 ден со ДДВ
Инвертер мотор/Енергетска класа А+ Број на комплети: 9/Програми: 5 Одложен почеток: 3h ЛЕД Дисплеј/Тајмер/Светлосeн индикатор Сервисна дијагностика/Целосен AquaStop Звучен сигнал за крај на програмата Температури на миење 3: (45 до 70°C) Димензии (ШxВxД): 450 x 820 x 550 mm
803150

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV520E15

20899 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++
Број на комплети: 9
Број на програми: 5
Број на корпи: 2
Температура на миење: 65/60/45/35 °C
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Димензии (ШхВхД): 448x815x550 mm
800673

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV561D10

27549 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Тип на мотор: Инвертер PowerDrive Број на комплети: 11 Број на програми: 5 Звучен сигнал/Одложен старт 0-24 часа Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 x 55cm
26113

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641

17599 ден со ДДВ
Енергетска класа А ++ Капацитет: 10 комплети Број на програми: 5 Број на температури: 4 ЕКО брза програма: 30мин Заштита од прелевање Димензии: 45 x 60 x 85 cm

КОМПЛЕТНО ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VOX GSI 4641E

16499 ден со ДДВ
Капацитет: 10 комплети
Број на програми: 6
Број на температури: 4
ЕКО брза програма: 30 мин.
Заштита од прелевање
Одложен почеток: 1 - 19 часа
Димензии (ШxВxД): 448x820x550 mm
801507

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26020 WQ

22999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 LED дисплеј/Одложен старт: 24h Максимална температура: 70 °C Fast+ 3 пати побрзо чистење Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
802744

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26020 XQ

23999 ден со ДДВ
Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Број на комплети: 10 Број на програми: 6 Заштита од деца LED дисплеј/Одложен старт: 24h Функција Fast+ 3 пати побрзо чистење Димензии (ШхВхД): 60 x 85 х 44.8 cm
801718

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDFS 26040 XA

28999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 6 LED дисплеј/Индикатор Одложен старт: 24h Максимална температура: 70 °C Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
802745

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 S

18999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Ниво на бучава: 49dB Сигурносен систем за влез на вода Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
800918

МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DVS 05024 W

19999 ден со ДДВ
Број на комплети: 10 Број на програми: 5 Вид на дисплеј: LЕD Одложен старт: 3h/6h/9h Максимална температура: 70°C Систем за заштеда на вода: WaterSafe Димензии(ШхВхД): 44.8 x 85 х 60 cm
801026

МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS520E15W

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A++
Број на комплети: 9
Број на програми: 5
Сервисна дијагностика
Број на температури на миење: 4
Димензии (ШxВxД): 448x845x600 mm
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
800883

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 4745 IXE

16329 ден со ДДВ
Класа на енергија: А
Број на програми: 7
Број на комплети: 10
Број на температури: 4
Показател: Индикатори
Заштита од прелевање
Димензии(ШxВxД): 450 x 850 x 598mm
801676

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC10Y15CIXE

16729 ден со ДДВ
Инокс/Капацитет: 10 комплети
Број на програми: 6
Одложен старт 3/6/9h
Температури: 40
50
65 °C
Заштита од протекување
Индикатор за завршена програма
Димензии (ШxВxД): 448 x 850 x 598 mm
801739

МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC4745IX

16329 ден со ДДВ
Класа на енергија А ++
Број на програми:7
Број на комплети:12
Број на температури:4
Показател: Индикатори
Димензии(ШxВxД): 450 x 850 x 598mm

25522