ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА АКЦИЈАТА ОД 1.4 ДО 31.5.2022

BEKO, ДАВА ПОВЕЌЕ ТРАЕ ПОДОЛГО

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDCC 32200 X

8499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Иноксна рамка Моќност: 2900W/Нивоа на моќност: 6 Грејни зони: 2 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Индикатор: On/Off Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HDMC 32400 TX

9499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Алуминиумска рамка Моќност: 3000W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони:140mm-1200W/180mm-1800W Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 30 x 3.5 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони: 3+1 Kонтрола на допир со сензор Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

11999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

12999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

16999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони:4+1 Сензор команди SLIDER Автоматско исклучување Индикатор за топлина ChildLock заштита за деца

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

15999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4 Експресен горилник: 1800W Регуларен горилник: 2300W Голем горилник: 2300W Димензии ШхДхВ: 582х512х55mm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIE 18300 W

15999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 6 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 113 N0X

15599 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Вентилатор/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.5 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BBIM 13300 XDN

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2500 W Капацитет: 72 L/Функции: 8 LЕD дисплеј/Дигитален тајмер Вентилатор/Чистење на пареа: SteamShine Телескопски водилки/Grill/PopUp Копчиња Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

ВГРАДНА РЕРНА BEKO BIE 24301 B

14999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А Моќност: 2400 W Капацитет: 71 L/Функции: 6 LCD дисплеј/Дигитален тајмер Чистење на пареа: SteamShine Grill/Вентилатор/Копчиња со повлекување Димензии (ШхВхД): 59.4 x 59.5 x 56.7 cm