Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЕГЛА ЗА КОСА DYSON CORRALE DARK/ NICKEL FUCHSIA

34990 ден со ДДВ
3 нивоа на температура 165C
185C
210C
Време на полнење (90%) 40 мин
Време за безжично користење до 30 мин
Флексибилни плочки
Зачувување на косата и бојата на косата
4-cell-lithium-ion батерија
Користење со или без кабел
800027

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE COOL ME

24690 ден со ДДВ
Вентилатор за воздух: прочистува и лади
Двострана ротација од 70 С
Отстранува 99.95% од алергените и
штетните материи
Филтри со активен јаглен и ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење

800028

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON COOL FORMALDEHYDE TP09

49490 ден со ДДВ
Уништува 99.97% од честичките Број на поставки за брзина: 10 Осцилација/Агол од 350 степени Контрола преку апликација ХЕПА филтер H13/Ноќен режим LCD екран/Далечински управувач Димензии (ШхВхД): 221х1041х120 mm
802624

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON TP00

29079 ден со ДДВ
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон Проток: 410 l/секунда Моќност на мотор (min/max): 6/56 W Ротација за 180 степени Cтаклен ХЕПА филтер/LED екран Димензии (ШхВхД): 196х1018х110 mm
802625

СТИК ПРАВОСМУКАЛКА 2-1 DYSON V12 DETECT SLIM ABSOLUTE

46929 ден со ДДВ
Циклонска технологија: 11 циклони Laser Slim Fluffy глава за чистење со чешел против заплеткување До 125.000 вртежи во минута Капацитет на контејнерот: 0.38 L Време на полнење: 4 часа Максимално траење на батеријата 60 мин.
802627

ФЕН DYSON SUPERSONIC BLACK/NICKEL HD07

30099 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 4 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802622

ФЕН DYSON SUPERSONIC BLACK/PURPLE HD03

30059 ден со ДДВ
Ултра брзо сушење
Направено во САД
Номинална моќ 1600W
4 прецизни нагодувања на топлината
3 прецизни нагодувања на брзината
Технологија за заштита од топлина
Магнетски додатоци Dyson за мазнење
800030

ФЕН DYSON SUPERSONIC BRIGHT NICKEL/COPPER HD07

34179 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 5 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802630

ФЕН DYSON SUPERSONIC IRON/FUCHSIA HD07

30099 ден со ДДВ
Номинална моќност: 1600 W Кука за закачување/Подлога 4 млазници за насочување на воздухот 4 прецизни нагодувања на топлината 3 прецизни нагодувања на брзината Технологија за заштита од топлина Магнетски додатоци Dyson за мазнење
802623