Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC ML10

3999 ден со ДДВ
Моќност: 1000W
Препорачана површина: до 25m2
Електромеханички термостат,
со температурна точност од 1°C
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 44x40x8cm
Стенд за монтирање на ѕид
802148

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC ML20

3999 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Препорачана површина: до 50m2
Електромеханички термостат,
со температурна точност од 1°C
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 84x44x8cm
Стенд за монтирање на ѕид
802149

КОНВЕКТОР AIRELEC BASIC PRO 25

6199 ден со ДДВ
Моќност: 2500W/Дигитален панел
Препорачана површина: до 25m2
Фабрички програми: 4/Pежими на работа: 5
Фабрички поставен приклучок: 1,50m
Oтпорен на влага заштита: IP24
Димензии (ШxВxД): 90x44x10.4cm
Термостат/Стенд за монтирање на ѕид
802152

КОНВЕКТОР AIRELEC PARIS DIGITAL 20

5190 ден со ДДВ
Моќност: 2000 W
Електронско прилагодување
LCD дисплеј/Термостат
Регулатор за температура
Препорачана работна површина: 20-24 m²
Работна температура: од +5 до +35°C
Заштита од прегревање
Должина на приклучен кабел: 1.5m
802154

КОНВЕКТОР AIRELEC PARIS ELEC 15

3599 ден со ДДВ
Моќност: 1500 W
Термостат
Регулатор за температура
Работна температура: од +5 до +35°C
Заштита од прегревање
Должина на приклучен кабел: 1.5m
Димензии (ШхВхД): 64x44x8 cm
Тежина: 5.1 kg

802153

КОНВЕКТОР AIRLEK BASIK MLF 20

5200 ден со ДДВ
Моќност: 2000W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Димензии на конвекторот во см 40x84x8
Тежина:7,9кг
Просечна површина за загревање м2:16-19
13003

КОНВЕКТОР AIRLEK BASIK ML15

4490 ден со ДДВ
Моќност: 1500W
Термостат
Идеален за домашна употреба
Димензии на конвекторот во см 40x60x8
Просечна површина за загревање м2:10 15

15996