Се прикажуваат сите 15 резултати

Прикажи 9 24 36

КРОВЕН ДРЖАЧ ЗА ВЕЛОСИПЕД HUGGY 004358

2300 ден со ДДВ
За големина на тркала: 16" – 28"
Дијаметар на рамката на вело.: 30-80mm
Погоден за транспорт на 1 велосипед
До 15 kg. капацитет на товар
Тестирано од Институтот TÜV-GS
Не се препорачува за карбонски
и алуминиумски рамки за велосипеди
801271

КРПА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ МИКРОФИБЕР SONAX 852000

169 ден со ДДВ
Висок квалитет кој ја апсорбира
нечистотијата. За брзо и лесно чистење на
рамката
краците и калниците.
Истовремено
компонентите за посебна
заштита ги штитат лакираните или
металните делови
хромирани
пластични и
јаглеродни површини против климатски
влијанија. Доволно за една целосна
примена на велосипедот.
801282

НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ MISTRAL HORNET 004900

4600 ден со ДДВ
Овозможува транспорт на три велосипеди
Монтирање на задната врата или багажник
Прицврстување со помош на специјални
ремени/Максимално оптоварување 45 kg.
Систем против гребење
ISO сертификат
801272

НОСАЧ НА ВЕЛОСИПЕДИ TOMCAT BIKI 043370

3100 ден со ДДВ
За големина на тркалото од 16" – 29"
Дијаметар на рамка на велосипед до 60 mm
Овозможува транспорт на три велосипеди
Монтирање на задната врата
Прицврстување со специјални стеги
Максимално оптоварување 45 kg.
Тестирано од Институтот TÜV-GS
801273

ОСВЕЖУВАЧ CESARE БЕЛ 331177

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801275

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЖОЛТ 331207

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801278

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЗЕЛЕН 331184

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801276

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ПОРТОКАЛОВ 331214

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801279

ОСВЕЖУВАЧ CESARE РОЗЕВ 331238

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801281

ОСВЕЖУВАЧ CESARE СИН 291495

299 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801274

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЦРВЕН 331221

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801280

ОСВЕЖУВАЧ CESARE ЦРН 331191

319 ден со ДДВ
Ваш придружник во патувањето.
Освежувач на воздух кој може да се
прилагоди во сите типови на автомобили.
Долготраен и агресивен против
непријатните мириси.
Произведено во Италија.
Дизајн на Лука Траци.
801277

СПРЕЈ ЗА ЛАНЕЦ НА ВЕЛОСИПЕД SONAX 876200 300ML

409 ден со ДДВ
Чисти
штити и трајно ги подмачкува
велосипедските синџири
како и запчаници
и прстените за синџири. Обезбедува
непречено извршување на сите подвижни
делови. Одлично пенетрирачко и лепливо
дејство. Го намалува абењето
ја дислоцира
водата и заштитува од корозија. Може да се
прска наопаку.
801292

СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ ВЕЛОСИПЕД SONAX 852400

469 ден со ДДВ
Темелно отстранува дури и најтврокорната
нечистотија на велосипедот. Идеален за
чистење на ланецот и запчаниците.
Редовната апликација обезбедува заштита
од корозија. Компатибилен со сите
материјали на велосипедот. Исто така
погоден за е-велосипеди.
801284