Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3000 SLIM

3490 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Моќност: 3000 W Греачи: 4 x 750 W Нивоа на работа: 4 Вода Монтажа: Ѕидна или на сталаг Технологија: Инфрацрвена Тип на контрола: Термостат Димензии: 26 x 76 x 20 cm Капацитет: 37 m2 Време за загревање: 27 секунди Содржина на кутијата: Сите основни делови за склопување, кабел

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3003

2790 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2200W Напон (Волти): 220-230 V Бруто тежина: 5,5 кг. Фреквенција: 50-60 Hz Димензии на пакување: 455x735x132 Тековни: 16 А Slim Version Термостат Вода

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4002

2390 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Моќност: 3000 W Греачи: 2 x 1500 W Нивоа на работа: 2 Монтажа: Ѕидна или нa сталаг Технологија: Инфрацрвена Тип на контрола: Со термостат Капацитет на загревање: 30 m2 Време за загревање: 27 секунди Димензии: 20 x 26 x 76 cm

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4003

2390 ден со ДДВ
Ергономски дизајн Моќност: 2200 W Волтажа: 220-240v Број на грејачи: 1 Нивоа на работа: 1 Технологија: Инфрацрвена Тип на контрола: Термостат Капацитет на загревање: 22 m2 Монтажа: Ѕидна или на сталаг Димензии: 20 x 26 x 76 cm