Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА LM-YL1-53BT

Original price was: 12109 ден.Current price is: 8999 ден. со ДДВ
Апарат за топла/ладна вода Компресорски уред Напон: 220-240V/50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 7-10°С, 2.8Л на час Вода на собна температура Ладилен медиум: R134A eco Димензии: 320 х 285 х 915 мм
802615

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА LM-YL1-80B

Original price was: 13599 ден.Current price is: 10490 ден. со ДДВ
Апарат за топла/ладна вода Компресорски уред Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8Л на час Вода на собна температура ЕCO MODE- Програм за заштеда на ел.енергија УВ ЛЕД светлина/ЛЕД дисплеј Димензии: 330 х 320 х 960 мм
802616