Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ДРЖАЧ ЗА ТВ POWER LINE 22-43

390 ден со ДДВ
Тип на држач: Фиксен Носивост: 30 kg Профил: 45-105 cm Компатибилен за телевизори: 22″-43″ Едноставно монтирање Безбедна употреба со систем за заклучување
803313

ДРЖАЧ ЗА ТВ POWER LINE 39-65

490 ден со ДДВ
Тип на држач: Фиксен Носивост: 30 kg Профил: 45-115 cm Компатибилен за телевизори: 39″-65″ Едноставно монтирање Подесување: лево-десно/горе-долу Безбедна употреба со систем за заклучување
803314