Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 24 36

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-200 БЕЛО FEMAS

1200 ден со ДДВ
Горилници: 2 Копчиња за регулација на пламен Капак Боја: Бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО FEMAS

1190 ден со ДДВ
Тип-ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300 бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 БЕЛО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300бело
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: бела

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО

1490 ден со ДДВ
Тип ndash
ПЛИНСКО РЕШО
Модел: О-300кафеаво
Плинско решо со капак
Горилници: 3
Контрола: механичка
Боја: кафена

ПЛИНСКО РЕШО FERRE 0-300 КАФЕНО ЕМАИЛ FEMAS

1790 ден со ДДВ
Модел: О-300 Плинско решо со капак Горилници: 3 Контрола: механичка Боја: кафена емајлирана