Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WTE8511XO

18999 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР ProSmart Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Одложен почеток: 3h/6h/9h Дисплеј: ЛЕД дисплеј Димензии (ШхВхД): 60x84x55 cm
801000

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 7511D XWW

18999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 7 kg Вртежи: 1000 врт./min Број на програми: 15 AquaWave drum технологија Одложен почеток/Child Lock Ниво на бучава: 64/74 dB Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 49 cm
802753

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7512XAW

17999 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Дисплеј: ЛЕД дисплеј Технологија на пареа Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
801688

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7536XA

21599 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР ProSmart Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Вид на дисплеј: Дигитален Поврзување: HomeWhiz Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
25392

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WFL 100615BS

13890 ден со ДДВ
Енергетска ефикасност: A+/E Капацитет: 6 kg/Програми: 15 Штедлива програма/Брза програма 15 min Брзина на вртежи: 1000 rpm Тип на екран: LED дисплеj Одложен почеток до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59.5 x 85x 40 cm
803142

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1060 TOGD

14999 ден со ДДВ
Број на програми: 15
Број на вртежи: 1000 rpm
Капацитет: 6
Технологија: Aqua-logic system
Индикатор за циклус на перење
Копчето за одложен почеток
Димензии (ШхВхД) 597х845х497 mm
26095

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 T14D

13499 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.000 rpm
Број на програми: 15
Систем за препознавање на дефекти
Одложен почеток на перење до 23 часа
Индикатор за циклус на перење
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802044

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1075 YTQ

12999 ден со ДДВ
Број на програми: 15 Број на вртежи: 1000 rpm Капацитет: 7 Антиалергиски програм Индикатор за циклус на перење Димензии (ШхВхД) 597х845х520 mm
25481

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1080 T14D

14999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 8 кг Број на програми: 15 програми Број на вртежи во минута: 1000 rpm Волумен на барабанот: 54 л Систем за препознавање на дефекти Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 557 mm
802441