Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 6636C XA

16999 ден со ДДВ
ProSmart Inverter мотор Капацитет на перење: 6 kg Вртежи: 1200 врт./min Број на програми: 15 Дигитален дисплеј AquaWave drum технологија Поврзување Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60 x 84.5 x 44 cm
803642

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI62SCS

16999 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Капацитет за перење: 6 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Тип на екран: LED дисплеj Одложен почеток до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59.5 x 84.5 x 45 cm
802379

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI72SCS

16999 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Енергетска класа: A Капацитет за перење: 7 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Тип на екран: LED дисплеj Одложен почеток  до 24 часа Димензии (ШхВхД): 59.5 x 84.5 x 45 cm
802380

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 72 B

21419 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Капацитет: 7 kg Број на програми: 16 Брзина на вртежи: 1.200 rpm LED дисплеj/Сензори/Звучен сигнал Заштита од прелевање Димензии (ШxВxД): 600x850x545 mm
800486

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 82 BS

23999 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Капацитет: 8 kg Брзина на вртежи: 1.200 rpm Број на програми: 16 Звучен сигнал/Сензори/ЛЕД дисплеј SteamTech генератор на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
800487

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW70TA026AE1LE

24999 ден со ДДВ
DIGITAL INVERTER мотор Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Eco Bubble технологија/Smart Check Димензии (ВхШхД): 850 x 600 x 550 mm 
802953

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW80T4020EE1LE

22999 ден со ДДВ
Eнергетска класа: А+++ Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD Дисплеј/Тајмер/Child lock Smart Check дијагностика Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
800053

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW90T4020EE1LE

25999 ден со ДДВ
DIGITAL INVERTER мотор Капацитет за перење: 9 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Steam Wash технологија на пареа Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
802954

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WTL-120715B

19690 ден со ДДВ
Горно полнење/Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Одложен почеток: 3/6/9 часа Старт-Пауза/Безбедносна брава Кратките програми: Rapid 45/Quick 15 Димензии (ШxВxД): 400 x 875 x 610 mm
803412

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VOX WDM1257-T14FD

23999 ден со ДДВ
Капацитет за: перење 7kg/сушење 5kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
LED дисплеј/Одложен почеток 23h
Звучен сигнал/Заштита од прелевање
Препознавање на дефекти/Aqua-logic
Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm
801558

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2

17999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++
ИНВЕРТЕР мотор
Капацитет: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
Aqua-logic систем
Приказ: Индикатори
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 527 mm
25228

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2B

16999 ден со ДДВ
Мотор: INVERTER
Капацитет на перење: 7 kg
Број на програми: 15 програми
Број на вртежи во минута: 1200 rpm
Систем за препознавање на дефекти
Сигурносно заклучување
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802346