Се прикажуваат 1–24 од 28 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDIN 38531 D

26999 ден со ДДВ
ProSmart инвертер мотор Број на комплети: 15/Програми: 8 Одложен почеток до 24h Послужавник за прибор: FlexiDrawer LED дисплеј/Следач на програма: LedSpot Безбедност на довод за вода: WaterSafe+ Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm
803059

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AEHI/I+SILVER

36999 ден со ДДВ
Просечна моќ ладење/греење: 3520/3810W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 700 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h WiFi Ready/Тајмер 24h/Турбо Био филтер/Јонизатор/Самочистење
802383

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI+ INVERTER

29999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3520/3810W Влезна моќност грее./ладе.:1089W/1050W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 584 m3/h Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h Јонизатор, Bio-филтер, Филтер за прашина
800772

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AEVIs GRAY MIRROR

32990 ден со ДДВ
Просечна моќ ладење/греење: 3520/3810W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 530 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h WiFi Ready/Турбо/Био филтер Јонизатор/Самочистење
802047

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35REWI R32

39999 ден со ДДВ
Просечна моќ ладење/греење: 3500/4200W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 650 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,6L/h Вграден WiFi модул/Тајмер 24h/Турбо Био филтер/Nano Aqua Јонизатор/Самочистење
802382

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 7511D XWW

18999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 7 kg Вртежи: 1000 врт./min Број на програми: 15 AquaWave drum технологија Одложен почеток/Child Lock Ниво на бучава: 64/74 dB Димензии (ШхВхД): 60 x 84 x 49 cm
802753

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE 7722 XW0

20999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Prosmart ИНВЕРТЕР Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Број на вртежи: 1400/min Тип на дисплеј: LED Димензии (ШхВхД): 49 x 84 х 60 cm
800925

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 14 AS

33990 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive ЛЕД дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Број на програми: 16/Функција на пареа Капацитет за перење: 10 kg Број на вртежи: 1400 rpm Одложен почеток/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600x850x610 mm
803186

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 74 AS

24999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 16 Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
801934

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 74 BS

22999 ден со ДДВ
Мотор: Inverter PowerDrive Капацитет: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Волумен на барабанот 49L Функција: AquaStop Тип на екран: LED Димензии (ШхВхД): 60x85x46.5 cm
800442

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI14BS

25999 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive Капацитет за перење: 10 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Функција пареа: SteamTech Звучен сигнал/Сензори Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 61 cm
800914

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI84AS

25999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 8 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Заклучување/Звучен сигнал/ЛЕД дисплеј Заштита од прелевање/Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60х85х54.5 cm
802061

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI94ADS

29999 ден со ДДВ
Мотор: Инвертер PowerDrive Капацитет за перење: 9 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Заклучување/Звучен сигнал/ЛЕД дисплеј Заштита од прелевање/Функција на пареа Димензии (ШхВхД): 60х85х61 cm
802062

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI 84 AS

19999 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive Функција пареа/ЛЕД дисплеј Број на програми: 15 Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1400 rpm Одложен почеток/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 595x850x540 mm
803235

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 72 B

21419 ден со ДДВ
ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор Капацитет: 7 kg Број на програми: 16 Брзина на вртежи: 1.200 rpm LED дисплеj/Сензори/Звучен сигнал Заштита од прелевање Димензии (ШxВxД): 600x850x545 mm
800486

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 82 BS

23999 ден со ДДВ
Мотор: ИНВЕРТЕР (PowerDrive) Капацитет: 8 kg Брзина на вртежи: 1.200 rpm Број на програми: 16 Звучен сигнал/Сензори/ЛЕД дисплеј SteamTech генератор на пареа Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm
800487

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI74A

21490 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive ЛЕД дисплеј/Звучен сигнал/Сензори Број на програми: 16/Брзо 20-минути Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Старт-Пауза/Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600x850x545 mm
803267

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI94BS

23999 ден со ДДВ
Енергетска класа: A+++ Мотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive Капацитет за перење: 9 kg Број на програми: 16 Број на вртежи: 1400 rpm Функција пареа: SteamTech Димензии (ШхВхД): 600х850х610 mm

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 80T4540AE1LE

28999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+++ DIGITAL INVERTER мотор-10 год.гаранција Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 14 Технологија на пареа/Само дијагностика LЕD панел дисплеј/Тајмер/Заштита од деца Димензии (ШхВхД): 60x85x55 cm
801601

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 90T4540AE1LE

30999 ден со ДДВ
Енергетска класа: А+++ 
INVERTER мотор-10 год.гаранција
Капацитет: 9 kg/Дијамантски барабан
Вртежи: 1400 rpm/Програми: 14
Технологија на пареа/Само дијагностика
LCD дисплеј/Тајмер/Заштита од деца
Димензии (ШхВхД): 60x85x55 cm
801243

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW 90T534DAE1S7

31999 ден со ДДВ
Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР
Капацитет за перење: 9 kg
Број на вртежи: 1400 rpm
Број на програми: 22
Вградено WiFi/Заклучување на врата
Eco Bubble: Перење со активна пена
Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
802339

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW70T4040EE1LE

21999 ден со ДДВ
Енергетска класа:А+++ Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Eco Bubble: Перење со активна пена Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
801549

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW70TA026AE1LE

24999 ден со ДДВ
DIGITAL INVERTER мотор Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Eco Bubble технологија/Smart Check Димензии (ВхШхД): 850 x 600 x 550 mm 
802953

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW80T4020EE1LE

22999 ден со ДДВ
Eнергетска класа: А+++ Мотор: Дигитален ИНВЕРТЕР Капацитет за перење: 8 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD Дисплеј/Тајмер/Child lock Smart Check дијагностика Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
800053