Се прикажуваат 1–24 од 44 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 642 E90

22990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Број на програми: 6 Максимална температура на миење: 70°C Светлосен индикатор/Звучен сигнал LED дисплеј/Одложен старт: 0-24 часа Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Програма за самочистење Speedwash: + 4 дополнителни програми Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.6 х 55.5 cm
803626

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 643 D90

25990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Програми: 6 Контрола на допир/Функција Speedwash Светлосен индикатор/Звучен сигнал Одложен почеток 0-24 часа Програма за самочистење Заштита од прелевање Целосен AquaStop Димензии (ВхШхД): 816 х 598 х 555 mm
803920

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ GORENJE F 4142 PW

16990 ден со ДДВ
Вкупен нето капацитет: 153 l Издржливост при прекин на електрична енергија: 20 h Механичко управување Штедлива програма (EcoMode) Сад за мраз, 1 полица, 4 фиоки Лево/десно отворање на врата Димензии (ШxВxД): 550 x 1434 x 542 mm
804132

КЛИМА BRUNO INVERTER 12CHSD/XA51I -20°C

24999 ден со ДДВ
Капацитет: 12000BTU (3.5) kW Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 16 m² до 30 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 550 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804216

КЛИМА BRUNO INVERTER 18CHSD/XA51I -20°C

39999 ден со ДДВ
Капацитет: 18000BTU (5.2) kW Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 25 m² до 40 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 800 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804215

КЛИМА BRUNO INVERTER 24CHSD/XA51I -20°C

56999 ден со ДДВ
Капацитет: 24000BTU (7 kW) Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 30 m² до 50 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 950 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804217

КЛИМА FUEGO FGTC12INV-WMSE2

17999 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3870/3950W Коефициент SEER/SCOP: 6.5W/4W Проток на воздух: 550 m³ Работна температура: -20 до 53°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Турбо режим/Тајмер/Дисплеј/On-Off
803215

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI READY

23990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење
26217

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI READY

36990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика
26218

КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -20C, WI-FI READY

55990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо
26219

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA50BS0EG/KA50BS0EW 5KW -22C, WI-FI

49990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5500/5400W Потрошува. греење/ладење:1380W/1295W Коефициент SEER/SCOP: 7.8W/4.6W Проток на воздух: 600/950 m³ Работна температура: -22 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
26184

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA70KT0EG/KA70KT0EW 7KW -22C

63990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 7000/7500W Потрошува.греење/ладење:2100W/2000W Коефициент SEER/SCOP: 7.9W/4.6W Проток на воздух: 750/1100 m³ Работна температура: -22 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
803440

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -20C, WI-FI

26990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3400/3800W
Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W
Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W
Проток на воздух: 350/550 m³
Работна температура: -20 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
26220

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5000/5600W
Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W
Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W
Проток на воздух: 600/880 m³
Работна температура: -20 до 50°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
26221

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB70BT1EG/KB70BT1EW 7KW -20C, WI-FI

60990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6500/7100W Потрошува. греење/ладење:2150W/2060W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1100 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
800163

КЛИМА MITSUBISHI MSZ/MUZ-HR35VF

44900 ден со ДДВ
Ен.класа (SEER/SCOP): 6.2/4.3; А++/А+
Kапацитет за ладење (Макс): 3.4 kW
Kапацитет за греење (Макс): 3.7 kW
Греење/Ладење: од -20 °C до 46 °C
Препорачана површина до 35 м2
Wi-Fi/Multi split/Тајмер/Самодијагноза,
Анти алергенски филтер
Silver Ionizer/Econo Cool Mode
802328

КЛИМА MITSUBISHI MSZ/MUZ-HR50VF

69900 ден со ДДВ
Ен.класа (SEER/SCOP): 6.5/4.3; А++/А+
Kапацитет за ладење (Макс): 5.0 kW
Kапацитет за греење (Макс): 6.5 kW
Греење/Ладење: од -20 °C до 46 °C
Препорачана површина до 55 м2
Wi-Fi/Multi split/Тајмер/Самодијагноза,
Анти алергенски филтер
Silver Ionizer/Econo Cool Mode
802042

КЛИМА SAMSUNG LUZON AR18TXHZAWKNEU/AR18TXHZAWKXEU

53269 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5000/6000W
Коефициент SEER/SCOP: 6.8W/3.8W
Проток на воздух: 990 m³/h
Работна температура: -15 до +46°C
Капацитет на одвлажнување: 2L/h
Тајмер/Авто рестарт/Турбо/Самочистење
ДИГИТАЛЕН КОМПРЕСОР МОТОР
802143

КЛИМА TOSOT MUSE PREMIUM TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O

26529 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3200/3400W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W Проток на воздух: 590 m³ Работна температура: -20°C до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење
801236

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AEHI/I+ GRAY MIRROR

Original price was: 34999 ден.Current price is: 31999 ден. со ДДВ
Просечна моќ ладење/греење: 3520/3810W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 395-584 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Дигитален приказ/WiFi ready/Тајмер 24h Турбо/Био филтер/Јонизатор/Самочистење
802945

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AEHI+R32

Original price was: 32999 ден.Current price is: 29999 ден. со ДДВ
Просечна моќ ладење/греење: 3520/3810W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 700/515/425 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h WiFi Ready/Тајмер 24h/Турбо режим Био филтер/Јонизатор/Самочистење
803644

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI SILVER MIRROR

30990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3520/3810W Потрошувачка греење/ладење:1089/1050W Коефициент SEER/SCOP: 7.0W/4.1W Проток на воздух: 515 m³ Работна температура: -20°C до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h Wi-Fi Ready/Јонизатор/Турбо/LED
801670

КЛИМА VIVAX ACP-18CH50AERI+ INVERTER

45990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 5275/5569W Потрошувачка ладење/греење:1538/1538W Коефициент SEER/SCOP: 6.4W/4.0W Проток на воздух: 750 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.80L/h WiFi Ready/Тајмер 24h/Турбо/Sleep Mode
801016

КЛИМА VIVAX ACP12CH35AENI

25999 ден со ДДВ
Ладење капацитет: 4308 W Греење капацитет: 4381 W Просечна моќ на ладење: 3517 W Просечна моќ на греење: 3810 W Коефициент SEER/SCOP: 7.0 W/4.2 W Проток на воздух: 530 m³ Работна температура: -20 до 50 °C Капацитет на одвлажнување: 1,2 L/h
803967