Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 24 36

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ BEKO WUE7536XA

21599 ден со ДДВ
Mотор: ИНВЕРТЕР ProSmart Капацитет за перење: 7 kg Број на вртежи: 1000 rpm Број на програми: 15 Вид на дисплеј: Дигитален Поврзување: HomeWhiz Bluetooth Димензии (ШхВхД): 60x84x49 cm
25392

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ SAMSUNG WW90T4020EE1LE

25999 ден со ДДВ
DIGITAL INVERTER мотор Капацитет за перење: 9 kg Број на вртежи: 1200 rpm Број на програми: 12 LCD дисплеј/Child Lock/Тајмер Steam Wash технологија на пареа Димензии (ВхШхД): 850x600x550 mm
802954

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WTL-120715B

19690 ден со ДДВ
Горно полнење/Капацитет: 7 kg Број на програми: 15 Брзина на вртежи: 1.200 rpm Одложен почеток: 3/6/9 часа Старт-Пауза/Безбедносна брава Кратките програми: Rapid 45/Quick 15 Димензии (ШxВxД): 400 x 875 x 610 mm
803412

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1060 TOGD

14999 ден со ДДВ
Број на програми: 15
Број на вртежи: 1000 rpm
Капацитет: 6
Технологија: Aqua-logic system
Индикатор за циклус на перење
Копчето за одложен почеток
Димензии (ШхВхД) 597х845х497 mm
26095

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 T14D

13499 ден со ДДВ
Капацитет за перење: 7 kg
Брзина на вртежи: 1.000 rpm
Број на програми: 15
Систем за препознавање на дефекти
Одложен почеток на перење до 23 часа
Индикатор за циклус на перење
Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm
802044

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1080 T14D

14999 ден со ДДВ
Капацитет на перење: 8 кг Број на програми: 15 програми Број на вртежи во минута: 1000 rpm Волумен на барабанот: 54 л Систем за препознавање на дефекти Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 557 mm
802441

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1495-Т14QD

17999 ден со ДДВ
Капацитет за перење 9 kg Брзина на вртежи: 1400 rpm Број на програми: 15 LED дисплеј/Старт-Пауза Одложен почеток: 1-23h Систем за препознавање на дефекти Димензии (Ш×В×Д): 597×845×582 mm
803340

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VOX WDM1257-T14FD

23999 ден со ДДВ
Капацитет за: перење 7kg/сушење 5kg
Брзина на вртежи: 1.200 rpm
Број на програми: 15
LED дисплеј/Одложен почеток 23h
Звучен сигнал/Заштита од прелевање
Препознавање на дефекти/Aqua-logic
Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm
801558