Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА BRUNO INVERTER 24CHSD/XA51I -20°C

56999 ден со ДДВ
Капацитет: 24000BTU (7 kW) Опсег на работна температура: -20 °C до 53 °C Погодно за простории од 30 m² до 50 m² Вид на гас: R32 Енергетска класа на ладење: A++ Енергетска класа на греење: A+ Проток на воздух: 950 m3/h Греач на надворешна едининица WiFi Антибактериски и самочистечки филтер Екран: Лед екран Вклучен сет за монтажа
804217

КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -20C, WI-FI READY

55990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо
26219

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA70KT0EG/KA70KT0EW 7KW -22C

63990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 7000/7500W Потрошува.греење/ладење:2100W/2000W Коефициент SEER/SCOP: 7.9W/4.6W Проток на воздух: 750/1100 m³ Работна температура: -22 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
803440

КЛИМА HISENSE WINGS PRO KB70BT1EG/KB70BT1EW 7KW -20C, WI-FI

60990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 6500/7100W Потрошува. греење/ладење:2150W/2060W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1100 m³ Работна температура: -20 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 2.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED
800163