Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА YLRO 4-4H5

4490 ден со ДДВ
Напојување: АС 220-240V/50-60Hz Топла вода 500W Температурен опсег 85-95°C Волумен на резервоарот: 0.8L Ладна вода 65 W Температурен опсег 13-15°C Волумен на резервоарот 0.6L Димензии: 290 х 280 х 380 mm

ДИСПАНЗЕР ЗА ЛАДНА И ТОПЛА ВОДА YLRS-D

10490 ден со ДДВ
Напојување: АС 220-240V/50-60Hz Топла вода 550W Температурен опсег 85-95°C Волумен на резервоарот: 0.5L Ладна вода 90 W Температурен опсег 6-10°C Волумен на резервоарот 0.2L Димензии: 270 х 300 х 840 mm