Се прикажуваат сите 24 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА GORENJE BM 235 ORAB B

17090 ден со ДДВ
Волумен: 23 l
Моќност: 900 W
Нивоа на моќност: 5
Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
Број на меморирани програми: 8
Ротирачка стаклена чинија: 27 cm
Димензии (ШxВxД): 59.5 × 39 × 35.1 cm
20770

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА GORENJE BM 300 X

11990 ден со ДДВ
Боја: Инокс
Рерна од не'рѓосувачки челик
Моќност 800W
Отвoрање на врата: Лево
Волумен: 20 l
21383

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА GORENJE BM201AG1X

11990 ден со ДДВ
Моќност: 800 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Електронско управување Број на меморирани програми: 15 Функција SmartDisplay/AquaClean Заклучување за заштита од деца Димензии (ШxВxД): 595×388×325 mm
801807

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7880

13491 ден со ДДВ
Moќност 800W
Грил 1000W
Капацитет 8l
Остранлова плоча 24.5cm
Програми 8
Акустичен сигнал 95мин
25526

ВГРАДНА МИКРО ПЕЧКА VOX IMWH GD202 IX

10990 ден со ДДВ
Моќност: 1250 W/Волумен: 20 l Моќност на инфра грејачот: 1000 W Дигитална контрола Број на програми: 8 Заклучување за заштита од деца Дистрибуција на 3D бранови Димензии (ШxВxД): 560×380×340 mm
802340

ВГРАДНА МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА GORENJE BM235CLI

15990 ден со ДДВ
Микробранови + грил/Волумен: 23 l
Нивоа на моќност: 5
Моќност на микробрановата: 800 W
Моќност на инфра грејачот: 1100 W
Број на програми со грил: 1
Број на опции на загревање: 3
Димензии (ШхВхД): 592x390x336 mm
25240

ВГРАДНА МИКРОПЕЧКА GORENJE BM235ORAW

17990 ден со ДДВ
Моќност на микробранова: 900 W/23 l
Моќност на инфра грејачот: 1200 W
Нивоа на моќност: 5/Број на програми: 8
Дисплеј/Автоматско мени/Команди на допир
Решетка за скара/Стаклена чинија: 270 mm
Заклучување на панел/Звучен сигнал
Димензии (ШxВxД): 59.5 × 38.8 × 32.5 cm
21536

МИКРО ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1B

5990 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23616

МИКРО ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1S

5990 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23617

МИКРО ПЕЧКА GORENJE MO 20 E1W

5590 ден со ДДВ
Mоќност: 800W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23615

МИКРО ПЕЧКА GORENJE MO 20 E2W

5990 ден со ДДВ
Mоќност: 1000W
Волумен: 20 L
Програми: 5
AquaClean функција
Ротирачка стаклена чинија 27cm
Димензии (Ш x В x Д): 451x257x343 mm
23618

МИКРО ПЕЧКА GORENJE MO20A3W

6490 ден со ДДВ
Волумен: 20 l/Програми: 5
Максимална моќност: 800 W
Часовен опсег (min): 60 min
AquaClean функција
Број на меморирани програми: 11
Ротирачка стаклена чинија 27 cm
Димензии (ШxВxД): 451 × 257 × 343mm
23619

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7750

7690 ден со ДДВ
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 800W
Број на програми: 8
Капацитет: 20 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 38x45.2x26.2cm
Отстранливата плоча е 24.5 cm
24977

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7751

9891 ден со ДДВ
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 800W
Број на програми: 8
Капацитет: 20 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 38×45.2×26.2cm
Отстранливата плоча е 24.5 cm
24948

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7752 3/1

11591 ден со ДДВ
3-во-1 функција скара
топол воздух
Моќност (скара
топол воздух): 1950W
Моќност (микробранова): 900W
Број на програми: 8
Капацитет: 25 L
LED дисплеј: функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ): 48.5x44x28.5cm
800558

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7753 3/1

9899 ден со ДДВ
3-во-1 скара
топол воздух
Моќност (топол воздух): 1950W
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 900W
Број на програми: 8
Капацитет: 25 L
LED дисплеј со функцијата на допир
Димензии (ДxШxВ) 48.3x43.5x28cm
800560

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7761

9590 ден со ДДВ
Моќност 800 W
Нивоа на моќност: 6
Волумен: 20 l
Рамно керамичко дно со рефлектор
33% поголем употреблив капацитет
Погоден за квадратни тепсии и чинии
Две ротирачки копчиња за ниво на моќност
800561

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7862

7990 ден со ДДВ
Mоќност: 700W
Капацитет: 20l
Програми: 6
30 мин. тајмер
Ротирачка чинија 245mm
Топлински изолирана
Димензии(ШxВxД): 452х352х262 mm
20764

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7874 2/1

8290 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 900W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
30-минутен тајмер со звучен сигнал
Димензии (ДxШxВ) 45.2x35.2x26.2cm
800563

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7875

8490 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 900W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
30-минутен тајмер со звучен сигнал
Димензии (ДxШxВ) 45.4x35.4x26.4cm

25525

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7891

5999 ден со ДДВ
2-во-1 миробранова и скара
Моќност (скара): 1000W
Моќност (микробранова): 700W
9 различни нивоа на моќност
Капацитет: 20 L
Димензии (ДxШxВ) 44x35x26cm
35-минутен тајмер со звучен сигнал
24951

МИКРО ПЕЧКА SEVERIN MW 7892

5999 ден со ДДВ
Mоќност: 700W
Грил: 1000W
Капацитет: 20l
Програми: 8
35 мин. тајмер
Ротирачка чинија 254mm
Димензии(ШxВxД): 44.5x36x25.5cm
20765

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M20

4990 ден со ДДВ
Номинална влезна моќност: 1050 W Номинална излезна моќност: 700 W Капацитет: 20 L/Степени на моќност: 5 Дијаметар на ротирачка чинија: 255 mm Внатрешност од нерѓосувачки челик Функции за брзо одмрзнување на храна Димензии: 440 x 330 x 259 mm
802681

МИКРО ПЕЧКА VOX MWH M22

4890 ден со ДДВ
Моќност: 700 W
Капацитет: 20 L
Степени на моќност: 5
Внатрешно светло
Механичка контрола
Отварање на врата: лево
Функции за брзо одмрзнување
801575