Прикажан е еден резултат

Прикажи 9 24 36

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SARAI UFOXA

2659 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Монтажа на греалка: Ѕидна
Технологија: Инфрацрвена
Тип на контрола: Со термостат
Димензии: 9 x 19 x 108 cm
Капацитет: 29 m2
Време за загревање: 27 секунди
11154