Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3000 SLIM

3490 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Моќност: 3000W/Греачи: 4х750W
Термостат/Нивоа на работа: 4
Монтажа: Ѕидна/Капацитет: 37m2
Технологија: Инфрацрвена
Димензии: 26x76x20 cm
Загревање: 27 секунди

16687

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3003

2999 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2200W
Напон (Волти): 220-230 V
Бруто тежина: 5,5 кг.
Фреквенција: 50-60 Hz
Димензии на пакување: 455x735x132
Slim Version
Термостат/Вода
22551

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3003 INFRARED

3499 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 2200 W
Напон: 220- 30 V
Тип на контрола: Термостат
Број на инфраред грејачи: 3

802253

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 3004

2899 ден со ДДВ
Вкупна моќност: 4 x 600 W
Напон: 230- 240 V
Тип на контрола: Термостат
Број на грејачи: 4
16685

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4002

1760 ден со ДДВ
Ергономски дизајн
Моќност: 3000W/Греачи: 2x1500W
Термостат/Нивоа на работа: 2
Монтажа: Ѕидна/Капацитет: 37m2
Технологија: Инфрацрвена
Димензии: 26x76x20 cm
Загревање: 27 секунди
22552

КВАРЦНА ГРЕАЛКА SAMDAN 4003

1599 ден со ДДВ
Моќност: 2200W/Напон: 220-240В
Термостат/Ниво на работа: 1
Број на грејачи: 1
Технологија: Инфрацрвена
Капацитет на загревање: 22 m2
Монтажа: Ѕидна или на сталаг
Димензии: 20 x 26 x 76 cm

16689