Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА РЕРНА ELECTROLUX EOA 3454 AOX INOX

16999 ден со ДДВ
Капацитет: 74 l Функции на рерната: 6 Моќност на фурната: 2.780W Моќност на грилот: 1.700W Самочистечка/Каталитичкa ЛЦД Дисплеј/Тајмер Pop In/Out контролни копчиња Вентилатор/Телескопски водилки Димензии: 560x550x600mm

ВГРАДНА РЕРНА ELECTROLUX EOA3450AOX INOX

16489 ден со ДДВ
Капацитет: 74 l/Функции: 6
Моќност на фурната: 2.780W
Моќност на грилот: 1.700W
Самочистечка/Каталитичкa
ЛЦД Дисплеј/Тајмер/Вентилатор
Pop In/Out копчиња/Телескопски водилки
Димензии: 560x550x600mm
24557