Се прикажуваат сите 12 резултати

Прикажи 9 24 36

ПРОЧИСТУВАЧ НА HIAOMI MI AIR PRO

10883 ден со ДДВ
OLED дисплеј
3 слојна филтрација
Ласерски сензор за честички
Напојување (V): 220
Проток на воздук CADR3 – 500m³/h
Најдобри резултати на: – 30m² ~ 60m²


25662

ПРОЧИСТУВАЧ НА XIAOMI MI AIR 3H

10999 ден со ДДВ
SMART прочистувач за воздух
OLED дисплеј на допир
Капацитет: 380m3/h
Намена за простории до 60m2
Прочистување на 99,97% од честичките
3 слојна филтрација True HEPA филтер
Моќност 38W
25663

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ADLER AD 7961

3599 ден со ДДВ
Моќност: 45W
Ниво на бучава: 35-61dB
Јонизација над 2mil ions/cm3
УВ ламба со ефикасност: 150m3/h
Брзини:3
Ноќен режим на рабора
Големина на просторијата: 20m2
24742

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ CAMRY CR 7960

7999 ден со ДДВ
Моќност: 45W / 170m3h
Ниво на бучава (CADR): 40-55dB
Тајмер (1
4
8
12 ч.)
Ноќен тивок режим
Големина на просторијата: 30m2
Функција за јонизација/RESET
Димензии: 321x210x523 mm
24420

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE COOL ME

24690 ден со ДДВ
Вентилатор за воздух: прочистува и лади
Двострана ротација од 70 С
Отстранува 99.95% од алергените и
штетните материи
Филтри со активен јаглен и ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење

800028

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE&COOL LINK TP 02

27490 ден со ДДВ
Уништува 99.95% од алергени и прав
од воздухот помал од 0,1 микрон
Проток: 410 l / секунда
Моќност на мотор (min / max): 6/56 W
Ниво на бучава: до 63 dB.
Ротација за 180 и 360 C
Cтаклен ХЕПА филтер/LED екран
800031

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ GORENJE OPTIAIR 203M

6290 ден со ДДВ
Тајмер/LCD дисплеј
Јонизатор/Турбо режим
Индикатор за чистење на филтерот
Површина на просторот: 20 m2
Димензии (ШxВxД): 32,5x50x17,5cm
Нето тежина на апаратот: 5,7kg
20847

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO

16190 ден со ДДВ
Kапацитет (Според ECARF): 99 m2
Брзини на вентилатор: 5
Ниво на бучава: 27,8db – 60db
Тајмер: Да
1/4/8 часови
Сензор за честички
Моќност: 70W / 220V
Филтри: хепа / активен јаглен
25660

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO COMPACT

9490 ден со ДДВ
Максимален капацитет: 50м2
Максимален проток: 250m3/h
Ниво на бучава: 26.5 – 53.7db
ХЕПА филтер со ефикасност од 99,99%
за честички поголеми од 0,003 микрометри
Моќност: 55W / 220V
Автоматски сензор: ПМ честички
800300

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO PRO

18999 ден со ДДВ
Димензии: 25X41x60 cm
Капацитет (Според ECARF): 120 м2
ХЕПА филтер за честички 99,97
CADR индекс (прав/полен/чад)
Моќност: 5W sleep/220V/90W турбо
Брзини: 5/Сензор за честички
Проток на воздух: 96/486 m3 h
24808

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ WINIX ZERO N

10590 ден со ДДВ
Димензии: 35x27x45cm
Капацитет (Според ECARF): 45м2
Максимален проток: 330m3/h
Брзини: 4/ Бучава: 47db
Мотор BLDC: без четкици
долг век
Тајмер / Сензор за честички
Моќност: 40W / Префилтер сив и кафеав
24237