Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 24 36

UV LED ЛАМБА ПРОТИВ КОМАРЦИ ADLER AD 7939

2249 ден со ДДВ
Безбедно за луѓето и животните Високонапонски блескави зраци против инсекти 1200 V Електронски трансформатор и баласт 365nm УВ светлина за привлекување инсекти Површина на работа до 30 м2 Времетраење на УВ ламбата од мин. 5000 часа Вид на флуоресцентна светилка: 4W T5 (заменлив), 2 парчиња Моќност на уредот: 8 W
803207

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ ADLER AD 7961

4999 ден со ДДВ
Моќност: 45W
Ниво на бучава: 35-61dB
Јонизација над 2mil ions/cm3
УВ ламба со ефикасност: 150m3/h
Брзини:3
Ноќен режим на рабора
Големина на просторијата: 20m2
24742

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ CAMRY CR 7960

7999 ден со ДДВ
Моќност: 45W / 170m3h
Ниво на бучава (CADR): 40-55dB
Тајмер (1
4
8
12 ч.)
Ноќен тивок режим
Големина на просторијата: 30m2
Функција за јонизација/RESET
Димензии: 321x210x523 mm
24420

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DYSON PURE COOL ME

24690 ден со ДДВ
Вентилатор за воздух: прочистува и лади
Двострана ротација од 70 С
Отстранува 99.95% од алергените и
штетните материи
Филтри со активен јаглен и ХЕПА филтер
LED екран
Далечински управувач
Тајмер функција за спиење

800028

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON COOL FORMALDEHYDE TP09

49490 ден со ДДВ
Уништува 99.97% од честичките Број на поставки за брзина: 10 Осцилација/Агол од 350 степени Контрола преку апликација ХЕПА филтер H13/Ноќен режим LCD екран/Далечински управувач Димензии (ШхВхД): 221х1041х120 mm
802624

ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ И ВЕНТИЛАТОР DYSON TP00

29079 ден со ДДВ
Уништува 99.95% од алергени и прав од воздухот помал од 0,1 микрон Проток: 410 l/секунда Моќност на мотор (min/max): 6/56 W Ротација за 180 степени Cтаклен ХЕПА филтер/LED екран Димензии (ШхВхД): 196х1018х110 mm
802625