Се прикажуваат 1–24 од 50 резултати

Прикажи 9 24 36

ВГРАДНА ИНДУКЦИСКА ПЛОЧА GORENJE GI 6421 BC

18990 ден со ДДВ
Индукциска стаклокерамичка плоча Закосен раб од предната страна Контрола на допир/Тајмер Bridge/PowerBoost функција Заклучување за заштита од деца Приклучна моќ: 7.2 kW Димензии (ШхВхД) 595 х 54 х 520 mm
804125

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO BDIN 38521 Q

23999 ден со ДДВ
Број на комплети: 15 Број на програми: 8 LED дисплеј Одложен почеток до 24h Програма: Clean & Shine/Water Safe: Сигурносен систем за влез на вода Димензии (ШхВхД): 59.8 x 81.8 х 55 cm
802608

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BEKO DIN36420

Original price was: 22449 ден.Current price is: 21999 ден. со ДДВ
Број на комплети: 14/Број на програми: 6
Максимална температура на миење: 70°C
LED дисплеј/Светлосен индикатор
Одложен старт: 3/6/9h
Funkcija Fast+: 3 пати побрзо чистење
GlassShield: Систем за нега на чаши
Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.8 х 55 cm
801932

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 642 E90

22990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Број на програми: 6 Максимална температура на миење: 70°C Светлосен индикатор/Звучен сигнал LED дисплеј/Одложен старт: 0-24 часа Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Програма за самочистење Speedwash: + 4 дополнителни програми Димензии (ШхВхД): 59.8 х 81.6 х 55.5 cm
803626

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GV 643 D90

25990 ден со ДДВ
Број на комплети: 13/Програми: 6 Контрола на допир/Функција Speedwash Светлосен индикатор/Звучен сигнал Одложен почеток 0-24 часа Програма за самочистење Заштита од прелевање Целосен AquaStop Димензии (ВхШхД): 816 х 598 х 555 mm
803920

ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ VIVAX DWB-601252C

16190 ден со ДДВ
Капацитет на сетови: 12 Број на програми: 5 Функции за заштеда на ел.енергија: 2 Екран: LED сигнализација Индикатор со звучен сигнал/Тајмер Заштита од прелевање: Целосен AquaStop Димензии (ШxВxД): 598 x 815 x 550 mm
803448

ВГРАДНА ПЛОТНА BEKO HII 64400 MT

Original price was: 17999 ден.Current price is: 14999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна: 7200 W Индукциски грејни зони: 4 Број на степени на готвење: 9 Вид на дисплеј: Контрола на допир/Tајмер Индикатор за преостаната топлина/Заштита од прелевање/Автоматско исклучување Димензии (ШxВxД): 58 x 5.2 x 51 cm
801182

ВГРАДНА ПЛОТНА VIVAX BH04TVC

8499 ден со ДДВ
Стакленокерамичка плотна Грејни зони: 4 Дигитална контрола на допир Број на нивоа на моќност: 9 Автоматско безбедносно исклучување Заштита од прегревање, заштита за деца Индикатор за преостанатата топлина Димензии (ШхВхД): 59 х 5,5 х 52 cm
804206

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 63401 T

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Моќност: 5700W/Нивоа на моќност: 9 Грејни зони: 3+1 Kонтрола на допир со сензор Тајмер/Автоматско исклучување Child Lock: заштита за деца Димензии (ШхВхД): 60 x 3.7 x 51 cm
800933

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401

Original price was: 12599 ден.Current price is: 11599 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
2019

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64401 1X

Original price was: 12499 ден.Current price is: 11999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
1826

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64402 X

Original price was: 13499 ден.Current price is: 11999 ден. со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони: 4/Рамка: INOX Сензор/Индикатор Дигитален дисплеј Автоматско исклучување Заштита од прегревање/деца Димензии: 60cm
14507

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HIC 64502 T

15999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Грејни зони:4+1 Сензор команди SLIDER Автоматско исклучување Индикатор за топлина ChildLock заштита за деца
24521

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HII 64400 AT

Original price was: 16329 ден.Current price is: 14599 ден. со ДДВ
Индукциска стаклокерамичка плотна Вкупна моќност: 7200 W Број на нивоа за готвење: 9 Грејни зони: 4/Експрес: 2 Автоматско исклучување/Индикатор Заштита од прелевање Димензии (ШхВхД): 600х55х510 mm


21901

ВГРАДНА ПЛОЧА BEKO HILM64120S

Original price was: 14449 ден.Current price is: 13499 ден. со ДДВ
Вкупна моќност: 2900 W
Плински горилници: 2
Интегрирано палење
Eлектрични грејни зони: 2
Број на степени на готвење: 6
Заштита од истекување на плин
Димензии (ШxВxД): 60 x 4.6 x 53 cm
22377

ВГРАДНА ПЛОЧА CANDY CH 64 FC

11649 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Моќност: 6.600W
4 грејни зони/Рамка Инокс
Димензии(ШxВxД): 592x500x522mm
Заклучување заштита од деца
Напон наизменична: 220-240 V
Голема зона за готвење брзина: 2300W
25026

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 643 BX

13499 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Иноксна рамка Моќност: 7.000W 4 грејни зони/2 дупли,2 единечни Тајмер/Stp-Go Сигнализација на преостаната топлина Димензии(ШxВxД): 600x54x525mm
22070

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 643 SYB

17490 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Брусен раб на плочата
Моќност: 7.000W
4 грејни зони/2 дупли,2 единечни
Тајмер/Stp-Go
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 595x54x520mm
23692

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 646 BCSC

13999 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Закосен раб на плочата Моќност: 7.100W 4 грејни зони/тродупла дупли,2 единечни Тајмер/Stp-Go Сигнализација на преостаната топлина Димензии(ШxВxД): 600x54x520mm

25377

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT 648 ORA B

21590 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Брусен раб на плочата
Моќност: 6.900W
4 грејни зони
Тајмер/Stp-Go
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 600x54x520mm
22160

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE ECT643BCSC

12599 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна Закосен раб од предната страна Моќност: 7.000 W Грејни зони:4/Дупли:2/Единечни:2 Контрола на допир/Тајмер/Stp-Go Заклучување за заштита од деца Димензии(ШxВxД): 600 x 54 x 520 mm

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJE GCE 691 BSC

14499 ден со ДДВ
Еднорачно електронско палење 2 плински+2 hi-light грејачи Лево напред Круг (hi-light) 14.5cm
1.2 kW
Десно напред 1.05 kW
Лево назад Круг (hi-light) 18cm
1.8 kW
Десно назад 3 kW
25020

ВГРАДНА ПЛОЧА GORENJEIT 640 BSC INDUKCISKA

15990 ден со ДДВ
4 индукциски зони за готвење
Брусен раб на плочата
Број на PowerBoost функции: 1
Нивоа на моќност: 4
Приклучна моќ: 7.2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Димензии(ШxВxД): 595x58x520mm
25028

ВГРАДНА ПЛОЧА RGLUX RG 600

9799 ден со ДДВ
Стаклокерамичка плотна
Контрола на допир
Степени на моќност: 10
Child Lock/Тајмер/Pause & Play
Вкупна моќност: 6KW
Димензија: 60x60 cm
Кабел за напојување: 1m
802254