Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 24 36

КЛИМА HISENSE EASY SMART CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY

29990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Функција за самочистење

КЛИМА HISENSE ENERGY SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/3900W Потрошувачка греење/ладење:1000W/890W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 580 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА HISENSE QF35XW0EG/QF35XW0EW

39990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошува. греење/ладење:1040W/8105W Коефициент SEER/SCOP: 5.5W/5.1W Проток на воздух: 460/630 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED

КЛИМА TESLA TT35XC1-12410B ON/OFF

18990 ден со ДДВ
Влезна моќ ладење/греење: 3520/3700W Коефициент SEER/SCOP: 3.12W/3.51W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -7 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,5L/h Скриен ЛЕД дисплеј/Смарт сензор/Турбо режим Само-дијагностика/Функција за самочистење/Анти-Фунги

КЛИМА TOSOT LCLH TWH12AFC-K6DNA5F/I-TWH12AFC-K6DNA2F 12000BTU

37990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3510/3810W Коефициент SEER/SCOP: 7.1W/4.1W Проток на воздух: 700 m³ Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT LOMO NORDIC TWH12QD-S6DBB2A/I-TWH12YD-S6DBA2A/O-12000Btu

63990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3530/4200W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 350/800 m³ Работна температура: -30 до 52°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА TOSOT MUSE ECO TWH12AFB-K6DNA5B/I – TWH12AGB-K6DNA1A/O – 12000Btu

31990 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3200/3400W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4.0W Проток на воздух: 590 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.40L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Sleep mode/Турбо Самодијагностика/Заштита од мрзнење

КЛИМА VIVAX ACP-12CH35AERI+ INVERTER

36999 ден со ДДВ
Моќност ладење/греење: 3520/3810W Влезна моќност греење/ладење:1089W/1050W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/4.6W Проток на воздух: 520 m3/h Работна температура: -25 до 50°C Капацитет на одвлажнување: 1.20L/h WiFi Ready/Јонизатор/Самодијагностика

КЛИМА VOX IVA1-12IR

25900 ден со ДДВ
Капацитет ладење/греење: 3500/3600W Потрошува. греење/ладење:1150W/1190W Коефициент SEER/SCOP: 6.21W/4.04W Ниво на бучност: 54 dB Работна температура: -15 до 46°C Автоматско чистење/Auto restart WiFi Ready/LCD дисплеј/Night mode

ПРЕНОСНА КЛИМА VIVAX ACP 12PT35AEF R290 3,5KW

24000 ден со ДДВ
Вид на уредот: INVERTER SEER/SCOP: A 2.6/0 Капацитет на ладење: 3500W Влезна моќност ладење: 1600W Нето тежина: 33.50 kg Ниво на бучност: 51 dB Проток на воздух: 386 m3/h Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Препорачана површина до: 35м2 Разладен медиум: R29